Kausikortit myyntiin perjantaina – voita itsellesi Game Worn pelipaita

Kausikortit myyntiin perjantaina – voita itsellesi Game Worn pelipaita

Pesä Ysien kauden 2022 kausikortti tulee myyntiin perjantaina Black Friday -tarjouksen kera, joka on voimassa vain perjantain ajan. Kausikortilla näet ja koet kaikki Ysien Ykköspesiksen runkosarjan kotiottelut paikanpäällä Vanhalla Kentällä. Vain perjantain ajan saat tulevan kauden kausikortin itsellesi tai pukinkonttiin 39€:lla (normaalihinta 49€). Kausikortin ostamalla vältät jonottamisen lippuluukulla ja olet tärkeä osa yhteisöämme.

Edellä mainittujen lisäksi kausikorttilaisena voit voittaa lyöjäjokeri Nea Forsellin kaudella 2022 runkosarjassa käyttämän pelipaidan itsellesi. Jokaista tilattua kausikorttia kohti saa arvontaan yhden lipukkeen. Pelipaita arvotaan runkosarjan viimeisen kotiottelun tauolla ja paita luovutetaan voittajalle ottelun päätyttyä.

Perjantaista lähtien tulevan kauden kausikortin voit ostaa verkkokaupastamme, jossa maksuvälineinä käyvät seuraavat maksutavat.

Mobiilimaksutapoina:
Pivo
MobilePay

Verkkomaksutapana:
OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Aktia

Korttimaksutapana:
Visa, Visa Electron ja Mastercard

Voit myös ostaa kausikortin luontoiseduilla. Lisätietoa maksamisesta luontoiseduilla löydät verkkosivultamme osoitteesta https://www.pesaysit.fi/kauppa/henkilostoedut

Lipunmyynti tulevalla kaudella – Seniorit ilmaiseksi otteluihin

Pääsylippujen hinnat muuttuvat myös tulevaksi kaudeksi. Entiseen tapaan otteluihin myydään ennakkolippuja verkkokaupassamme. Ennakkolipun hinta on 6€ ja se on myynnissä peliä edeltävään päivään kello 23.59 saakka. Vanhan kentän lipunmyynnistä pääsylippuja saa 10€:n hintaan. Alennusryhmille (opiskelijat, eläkeläiset ja jne.) liput maksavat lippuluukulta 8€. Ennakkoliput tulevat myyntiin lähempänä kauden alkua.

Yhteistyössä Suomen Seniorikodit ry:n kanssa kaudella 2022 vuonna 1947 tai sitä ennen syntyneet katsojat pääsevät otteluihimme ilmaiseksi sisään.

Myös luontoisetuuksilla lipun ostaminen onnistuu Vanhan Kentän lipunmyynnistä. Vastaanotamme lipunmyyntipisteissä seuraavia luontoisetujen maksutapoja liikuntaetuseteleinä (liikuntaetukortit ei käy):

Edenred
Smartum: Liikunta- ja kulttuuriseteli
Smartum mobiilimaksu ja -verkkomaksu (ei Smartum-kortti)
Tyky+ -setelit, Tyky-Online
ePassi: KulttuuriPassi
Eazybreak liikunta ja kulttuuri

Timperi jatkaa puheenjohtajana, Tolvanen uutena jäsenenä hallitukseen

Timperi jatkaa puheenjohtajana, Tolvanen uutena jäsenenä hallitukseen

Ulla Timperi jatkaa puheenjohtajana. Uutena jäsenenä hallitukseen on valittu Heidi Tolvanen.

Pesä Ysien sääntömääräinen syyskokous valitsi yksimielisesti Ulla Timperin puheenjohtajaksi tulevalle kaudelle. Vuodesta 2016 lähtien puheenjohtajana toimineelle Timperille tuleva kausi on kuudes peräkkäinen. Hallituksessa vanhana jäsenenä jatkaa Ville Mäkelä ja uudelleen valituksi tullut erovuorossa ollut Ville Lantta. Täysin uutena jäsenenä seuran hallitukseen valittiin Heidi Tolvanen.

Seuran hallitus haluaa kiittää pois jääviä Antti Häkämiestä ja Kalle Saarelaa, jotka vuosia ahkeroivat seuran eteen tunteja katsomatta.

Pesiskauden starttipäivä Kourulassa 20.11 ja 25.11

Pesiskauden starttipäivä Kourulassa 20.11 ja 25.11

Pesä Ysit järjestää 2010-2015 syntyneille pojille ja tytöille uuden pesiskauden starttipäivän Kourulan Palloiluhallissa lauantaina 20.11.2021 klo 10-12 ja torstaina 25.11. klo 17-19. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Olet tervetullut kokeilemaan pesäpalloa, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta lajista.

Lisätietoja sähköpostitse: toimisto(at)pesaysit.fi

Oma SP Esittelee Kuukauden Juniorin – Remu Jauhola

Oma SP Esittelee Kuukauden Juniorin – Remu Jauhola

Pesä Ysit esittelee vuoden 2021 aikana joka kuukausi yhden junioripelaajan yhteistyössä Oma SP:n kanssa. Marraskuun junioriesittelyssä on F-pojissa pelaava Remu Jauhola.

Nimi
Remu Jauhola

Syntymäaika
15.06.2012

Milloin aloitit pesäpallon?
2017 Pesiskoulussa

Mieluisin ulkopelipaikka?
Koppari

Paras lyönti sisäpelissä?
Lyönti millä saa kaverit ja itsensä liikkeelle.

Kehitettävää pelaajana?
Kopin ottaminen.

Vahvuudet?
Nopeus, lyönti ja ohjeiden kuunteleminen.

Mukavin pesäpallomuisto?
Kajaanin Naperoleiri (2021).

Millainen on oma joukkueesi?
Mukava, hauska ja kivat kaverit

Ysit ja Mäkisen liikennekoulu yhteistyösopimukseen

Ysit ja Mäkisen liikennekoulu yhteistyösopimukseen

Pesä Ysit ja Mäkisen liikennekoulu ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan yhteistyösopimuksen.

Pesä Ysit ja Mäkisen liikennekoulu ovat sopineet yhteistyöstä tuleviksi vuosiksi. Toiminnanjohtaja Ville Lantan mukaan yhteistyö Mäkisen liikennekoulun kanssa on luonnollista, kun kummankin arvomaailmaan kuuluu työ lasten ja nuorten parissa.

Pitkät perinteet ja vahva ammattitaito ovat Mäkisen Liikennekoulun peruspilareita, millä vuosikymmeniä kestänyt toiminta porskuttaa edelleen vahvasti. Myös urheilu ja pitkäjänteisyys kättelevät hyvin kokeneen yrityksen arvomaailmaa. Yhteistyö kattaa näkyvyyselementtejä Vanhiksella ja toimintoja lasten ja nuorten liikenneturvallisuuden vaalimiseksi.

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi, mutta kummallakin osapuolella on usko siihen, että yhteistyö tulee jatkumaan pitkään.

Seuran kanssa solmittu sopimus lähtikin sellaisella ajatuksella, että sopimus on voimassa toistaiseksi, mutta vanhastaan Mäkisen Liikennekoulua tuntien sopimus jatkunee vuosikymmeniä, kertoo Lantta.

Olemme toimineet vuosikymmeniä lappeenrantalaisten urheiluseurojen tukijana. Mm. Veiterän toimintaa olemme tukeneet yli 40 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että voimme tuellamme auttaa nuoria niin harjoittelussa kuin myöhemmin liikkumisessa turvallisesti tien päällä, kertoo Mäkisen liikennekoulun opetustoiminnasta vastaava johtaja Maarit Mäkinen.

Mäkisen liikennekoulu täyttää 69 vuotta tulevana tiistaina 2.11. Tuolloin liikennekoulun toimistolla osoitteessa Valtakatu 60 on kahvitarjoilu. Toimisto on avoinna klo 10-17.