Pesä Ysien kauden 2022 kausikortti tulee myyntiin perjantaina Black Friday -tarjouksen kera, joka on voimassa vain perjantain ajan. Kausikortilla näet ja koet kaikki Ysien Ykköspesiksen runkosarjan kotiottelut paikanpäällä Vanhalla Kentällä. Vain perjantain ajan saat tulevan kauden kausikortin itsellesi tai pukinkonttiin 39€:lla (normaalihinta 49€). Kausikortin ostamalla vältät jonottamisen lippuluukulla ja olet tärkeä osa yhteisöämme.

Edellä mainittujen lisäksi kausikorttilaisena voit voittaa lyöjäjokeri Nea Forsellin kaudella 2022 runkosarjassa käyttämän pelipaidan itsellesi. Jokaista tilattua kausikorttia kohti saa arvontaan yhden lipukkeen. Pelipaita arvotaan runkosarjan viimeisen kotiottelun tauolla ja paita luovutetaan voittajalle ottelun päätyttyä.

Perjantaista lähtien tulevan kauden kausikortin voit ostaa verkkokaupastamme, jossa maksuvälineinä käyvät seuraavat maksutavat.

Mobiilimaksutapoina:
Pivo
MobilePay

Verkkomaksutapana:
OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Aktia

Korttimaksutapana:
Visa, Visa Electron ja Mastercard

Voit myös ostaa kausikortin luontoiseduilla. Lisätietoa maksamisesta luontoiseduilla löydät verkkosivultamme osoitteesta https://www.pesaysit.fi/kauppa/henkilostoedut

Lipunmyynti tulevalla kaudella – Seniorit ilmaiseksi otteluihin

Pääsylippujen hinnat muuttuvat myös tulevaksi kaudeksi. Entiseen tapaan otteluihin myydään ennakkolippuja verkkokaupassamme. Ennakkolipun hinta on 6€ ja se on myynnissä peliä edeltävään päivään kello 23.59 saakka. Vanhan kentän lipunmyynnistä pääsylippuja saa 10€:n hintaan. Alennusryhmille (opiskelijat, eläkeläiset ja jne.) liput maksavat lippuluukulta 8€. Ennakkoliput tulevat myyntiin lähempänä kauden alkua.

Yhteistyössä Suomen Seniorikodit ry:n kanssa kaudella 2022 vuonna 1947 tai sitä ennen syntyneet katsojat pääsevät otteluihimme ilmaiseksi sisään.

Myös luontoisetuuksilla lipun ostaminen onnistuu Vanhan Kentän lipunmyynnistä. Vastaanotamme lipunmyyntipisteissä seuraavia luontoisetujen maksutapoja liikuntaetuseteleinä (liikuntaetukortit ei käy):

Edenred
Smartum: Liikunta- ja kulttuuriseteli
Smartum mobiilimaksu ja -verkkomaksu (ei Smartum-kortti)
Tyky+ -setelit, Tyky-Online
ePassi: KulttuuriPassi
Eazybreak liikunta ja kulttuuri