Juniorit

Pelaamaan jo talvikaudella?

Vuosina 2009-2014 syntyneet pelaajat voivat liittyä toimintaan myös talvikaudella. Ota yhteys oman ikäluokan joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät oman ikäryhmän sivuilta alla olevista linkeistä.

Juniorit

Pesä Ysien juniorijoukkueet ovat pelanneet liiton eri sarjatoiminnoissa 80-luvulta saakka. Maantieteellisyys määrittelee aina pelaavien joukkueiden sarjat ja meidän tapauksessa pelit painottuvat pääsääntöisesti ensin Savo-Karjalan alueelle sekä tietyissä ikäluokissa Kymenlaakso, Päijät-Häme ja Uusimaa akselille. Vanhempien ikäluokkien osalta mahd. jatkolohkot kulkevat jo sitten ympäri valtakuntaa.

Aluesarjoista lisää: https://www.pesistulospalvelu.fi/ottelut/219

Kesällä pidetään aina jokaisessa ikäluokassa valtakunnallinen leiri ja se on yleensä joukkueen ykköstavoite. Leirit vaihtelevat ympäri valtakuntaa ja myös Pesä Ysit on ollut leirijärjestäjänä useana vuonna 2000-luvulla.

Leireistä lisää: https://www.pesis.fi/kilpailu/leirit/

Tietopaketti junioreiden vanhemmille

Olemme keränneet junioreiden vanhemmille tietopaketin seuran toiminnoista. Paketissa kerromme missä sarjoissa joukkueet pelaavat tulevalla kaudella, mihin toimintamaksut perustuvat, mitä joukkueissa tapahtuu minäkin vuodenaikana, seuramaksun sisällöstä ja siitä miten esimerkiksi pesiskoulusta siirtyminen joukkuetoimintaan onnistuu ja kuinka siirtyminen vaikuttaa taloudellisesti.

Tietopakettiin pääsee helpoiten tästä linkistä.