kumppanit

Näillä sivuilla voit tutustua Pesä Ysien yhteistyökumppaneihin, jotka kaikki ovat osa Etelä-Karjalaista pesäpalloperhettä ja mukana tukemassa Superpesisseuramme kehitystyötä ja menestystä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

kumppaniksi pesä yseille?

JÄTÄ VIESTI / KUMPPANUUS

Olen kiinnostunut *

Toivon yhteydenottoa *

kumppanuus kannattaa

Naisten Superpesis on Suomessa ylivoimaisesti seuratuin naisten palloilusarja. Pesä Ysien Superpesisjoukkue on kesäisen Lappeenrannan ainoa pääsarjapalloilua pelaava joukkue. Kaikki ottelumme (mm.) televisioidaan RUUTU-palvelun kautta.

Pesä Ysit tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Pyrimme osaltamme lisäämään näkyvyyttänne, kasvattamaan myyntiänne, parantamaan verkostojanne, tuomaan esille yrityksenne arvoja ja parantamaan työhyvinvointia (TyKy-toiminta).

Pesä Ysien yhteistyökumppanit mahdollistavat seuran kilpaurheilun ja joukkuetoiminnan toteuttamisen sekä matalan kynnyksen harrastusryhmät. Kumppaneidemme kanssa tuotamme elämyksiä kaikille lapsista aikuisiin pesäpallokentällä ja sen ulkopuolella.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Tulemme mielellämme kertomaan lisää. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle ja otamme teihin yhteyttä.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja

Ville Lantta
040 529 3011
ville.lantta(at)pesaysit.fi