Pesäpalloa aikuisille

Aikuiset pääsevät harrastamaan pesistä Lappeenrannassa laadukkaan ohjauksen ja hienojen kenttien puitteissa. Tarjolla on oma ryhmä naisille sekä sekaryhmä jo pesäpallotaustaa enemmän omaaville. Ohjaanana aikuisten ryhmissä toimii  entinen Superpesiksen konkari Henna Kytösalmi. Harrastepesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja haluammekin toivottaa kaikki ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan liikkumaan!

Muista myös alueemme oma Facebook-ryhmämme: Harrastepesis Etelä-Karjala

Aika ja Paikka

LadyPesis keskiviikkoisin klo 19-20 (22.5.-31.7.)

Sekaryhmä torstaisin klo 19.30-21 (23.5.-29.8.)

Ratsumestarin kenttä, Puhakankatu 4 Lappeenranta (Prismaa vastapäätä)

Tenavaleiriviikolla 15.-20.7.2024 ei lajiharjoituksia kenttävarausten johdosta.

Hinnat

LadyPesis

129€ – Ei sisällä vakuutusta

200€ – Sisältää vakuutuksen

Hinta sisältää sisältää kesäkauden (22.5.-31.7.) kattavat ohjatut harjoitukset kerran viikossa (11 treenikertaa), kenttävuokran ja Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä). Voit myös halutessasi lisätä harrastepassiin vakuutuksen, vakuutus tulee Pesäpalloliiton (Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva). Lue vakuutuksesta lisää täältä. Meiltä saat myös varusteita lainaksi, eli voit aloittaa harrastuksen normaaleissa ulkoliikuntavarusteissa.

Elokuussa treenejä jatketaan kaikille yhteisillä pelivuorolla. Pelivuoron aikana (2h) treenit koostuvat pelkästä pelaamisesta reippaiden alkulämmittelyiden jälkeen, pelivuoro sisältää ohjauksen. Pelivuoro on sekaryhmälle, eli naiset ja miehet yhdessä. Pelivuoroa pidetään elokuussa neljä (4) kertaa, aina tiistaisin ja sinne ilmoittaudutaan erikseen (kertamaksu 15€).

* * * * *

Sekaryhmä edistyneille

159€ – Ei sisällä vakuutusta

230€ – Sisältää vakuutuksen

Hinta sisältää sisältää kesäkauden (23.5.-29.8.) kattavat ohjatut harjoitukset kerran viikossa (15 treenikertaa), kenttävuokran ja Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä).

Mitä harjoituksissa tehdään ja mikä ryhmä on minulle oikea?

LadyPesis on naisten oma pesisryhmä jonne voit tulla ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta pesiksestä. Treenit koostuvat tehokkaista alkulämmittelyistä ja pesäpalloon liittyvästä teknisestä harjoittelusta (heittäminen, kiinniottaminen, lyöminen ym.) sekä pelaamisesta. Harjoituksia ohjaa pitkän linjan pesisammattilainen Henna Kytösalmi.

ÄijäPesis on vastaavasti miesten oma pesisryhmä. ÄijäPesistä ei järjestetä kesäkaudella 2024 vähäisen ilmoittautumismäärän takia.

Harjoitukset alkavat Ratsumestarin kentän laidalla klo 19 jonka jälkeen siirrytään kentälle ohjattuihin harjoituksiin.

 

Sekaryhmä on ryhmä jossa naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä. Ilmoittaudu tähän ryhmään jos omaat jo napakasti kokemusta pesiksestä ja haluat kehittyä. Sekaryhmässä pallo liikkuu kovempaa ja harjoituksissa käytetään merkkiä sekä treenataan taktisia asioita ja pelikuvioita.

 

Treeneihin voit tulla myös kertamaksulla (15€) ilman ennakkoilmoittautumista.

Maksu treenien alussa MobilePaylla tai liikuntaeduilla (ePassi, Smartum jne.)

 

Ohjaaja

Henna Kytösalmi

Pesistä Lappeenrannassa aikuisille

Kysy lisää?

pesaysit@hotmail.com

Katso harrastepesiksen esittelyvideo