ÄIJÄPESIS

// HARRASTAMAAN

Äijäpesis

ÄijäPesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja Pesä Ysit haluaakin toivottaa kaikki miehet ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan harrastamaan!

Muista Facebook-ryhmämme: Harrastepesis Etelä-Karjala

  Aika ja paikka

  VANHA KENTTÄ, KESKIVIIKKOISIN 18.5.-31.8.

  ÄIJÄPESIS KELLONAIKA

  • PARITTOMAT VIIKOT KLO 19-20.30
  • PARILLISET VIIKOT KLO 17.30-19

  ohjaaja

  Henna Kytösalmi

  Lisätiedot

  Laura Saarainen
  050 436 4628

  pesaysit@hotmail.com

  INFO

  Loppukauden harrastepesitreeneihin pääset mukaan kertamaksulla (15€). Varaudu maksamaan kertamaksu ennen treenejä joko käteisellä tai MobilePaylla.

  RYHMÄT

  Lappeenranta: 159€ (Vanha Kenttä)

  Treenipäivä: keskiviikko klo 18-21 välisenä aikana

  Ajankohta: 18.5.-31.8. (treenikertoja 15x 1,5h)

  Hinta sisältää sisältää koko kesän kattavat ohjatut 1,5h treenit, kenttävuokran ja Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä). Meiltä saat myös varusteita lainaan, eli treeneihin voit tulla ihan normaaleissa ulkoliikuntavarusteissa. Maksamiseen voi käyttää liikunta- ja kulttuuriseteleitä (lue lisää tekstin lopusta). Kausimaksun voi maksaa myös kahdessa erässä. Voit myös halutessasi ilmoittautua myös vain puolikkaalle kaudelle (touko-kesäkuu tai heinä-elokuu) ja käydä loppukesän kertamaksulla (jos esim. lomailet heinäkuussa ja monet treenit uhkaavat jäädä välistä). Puolikkaan kauden hinta on 100€.

  * * * * *

  Jos olet uusi harrastepesisläinen, tule kokeilemaan ensimmäisellä treenikerralla ryhmän menoa ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerran voit maksaa kertamaksuna Mobilepaylla tai käteisellä ennen treenejä (kertamaksu on 15€ ).

  Pesäpalloliiton kautta voi ottaa myös harrastepesistä varten vakuutuksen ja Ysit suosittelee ehdottomasti sen hankkimista! Saat vakuutuksesta lisää tietoa ilmoittautumisen jälkeen erillisellä sähköpostiviestillä. Muussa tapauksessa varmista, että sinulla on oma vapaa-ajalla voimassaoleva tapaturmavakuutus.

  * * * * *

  Kuntopesistä pelataan jälleen alueella! Kuntopesis on Pesäpalloliiton hallinnoima matalan kynnyksen pesissarja, jossa alueen joukkueet pelaavat pieniä turnauksia pitkin kesää. Ottelut pelataan sekajoukkueilla (miehiä ja naisia samassa joukkueessa) ja turnauksiin mennään yleensä yhteiskyydeillä eri paikkakunnille. Turnaukset ovat normaalisti arki-iltaisin. Kuntopesikseen kerätään ilmoittautujat vielä erikseen. Kuntopesiksestä tulee erillinen maksu (n. 30€/hlö koko kesästä).

  * * * * *

  HUOM! Voit maksaa harrastepesiksen myös liikunta- ja henkilöstöeduilla! Käytössämme on SMARTUM, EAZYBREAK, ePASSI ja EDENRED. 

  * * * * *