Pesä Ysit ja Mäkisen liikennekoulu ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan yhteistyösopimuksen.

Pesä Ysit ja Mäkisen liikennekoulu ovat sopineet yhteistyöstä tuleviksi vuosiksi. Toiminnanjohtaja Ville Lantan mukaan yhteistyö Mäkisen liikennekoulun kanssa on luonnollista, kun kummankin arvomaailmaan kuuluu työ lasten ja nuorten parissa.

Pitkät perinteet ja vahva ammattitaito ovat Mäkisen Liikennekoulun peruspilareita, millä vuosikymmeniä kestänyt toiminta porskuttaa edelleen vahvasti. Myös urheilu ja pitkäjänteisyys kättelevät hyvin kokeneen yrityksen arvomaailmaa. Yhteistyö kattaa näkyvyyselementtejä Vanhiksella ja toimintoja lasten ja nuorten liikenneturvallisuuden vaalimiseksi.

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi, mutta kummallakin osapuolella on usko siihen, että yhteistyö tulee jatkumaan pitkään.

Seuran kanssa solmittu sopimus lähtikin sellaisella ajatuksella, että sopimus on voimassa toistaiseksi, mutta vanhastaan Mäkisen Liikennekoulua tuntien sopimus jatkunee vuosikymmeniä, kertoo Lantta.

Olemme toimineet vuosikymmeniä lappeenrantalaisten urheiluseurojen tukijana. Mm. Veiterän toimintaa olemme tukeneet yli 40 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että voimme tuellamme auttaa nuoria niin harjoittelussa kuin myöhemmin liikkumisessa turvallisesti tien päällä, kertoo Mäkisen liikennekoulun opetustoiminnasta vastaava johtaja Maarit Mäkinen.

Mäkisen liikennekoulu täyttää 69 vuotta tulevana tiistaina 2.11. Tuolloin liikennekoulun toimistolla osoitteessa Valtakatu 60 on kahvitarjoilu. Toimisto on avoinna klo 10-17.