Melkein kolmen vuoden tauon jälkeen Wilin Witonen tekee comebackin. Huojentunut pelinjohtaja Ville Lantta on ylpeä joukkueestaan, joka taisteli ajoittain vajaalla miehityksellä kauden läpi.

– Olimme kuitenkin melko lähellä play-off paikkaa, vaikka olimme karsinnoissa.

– Pelasimme karsinnan avausosan liki ehjintä pesistä koko kesänä ja se kertoi mielestäni sitä, että suunta oli koko ajan oikea.

– Runkosarjan lopun raju flunssa-aalto vei joukkueelta mahdollisuuden taistella tavoitteena olleista ylemmistä pudotuspeleistä, mutta joukkueen tekeminen oli silti laadukasta ja se loi hyvän pohjan karsinnoille.

– Janakkalalle täydet pisteet rehdistä pelistä ja heillä oli myös kokoonpanossa vajausta. Ulkopelimme oli vaan pari astetta paremmalla tasolla, jotta sillä ratkesi sarjapaikka.

– Kaikkiaan vähän vuoristoratamainen kausi, vaikka saimme 15 ottelusta pisteitä, niin emme onnistuneet kääntämään supervuoroon tai kotiuslyöntikilpailuun menneitä otteluita. 22:sta runkosarjaottelusta 12 meni supervuoroon tai kotiutuslyöntikisaan ja voitimme niistä vain kolme. Liikaa jäi pisteitä maailmalle. Olen ylpeä joukkueesta, kuinka se taisteli välillä aika vajaalla ryhmityksellä. Nyt vähän huilia! Kiitokset kaikille Wilin Witosen lukijoille!