Koronaviruksen vuoksi elämme rajoitusten maailmassa. Päällä olevat rajoitukset verottavat meitä kaikkia enemmän tai vähemmän. Tilanne ei ole yhtään sen erilaisempi urheiluseuroissakaan, sillä rajoitusten vuoksi lajista riippumatta yksikään joukkuelajin seura ei voi järjestää yhteisharjoituksia tai ottelutapahtumia.

Suomen hallituksen määrämien rajoitusten vuoksi Superpesis siirsi kauden alkua kesäkuun ensimmäiseen päivään ja niiden rajoitusten puitteissa joudumme elämään ja pitämään huolen siitä, että Pesä Ysit näkyvät ja kuuluvat myös tulevaisuudessakin niin naisten Superpesiksessä kuin ympäri Suomea pelattavissa junioriotteluissa ja -tapahtumissa.

Edellinen tilikausi oli meille voitollinen ja olemme siitä hyvin tyytyväisiä, sillä pääsimme maksamaan pois tuota edeltäneen tilikauden tappiota. Koronaviruksen aiheuttamat muutokset otteluohjelmassamme veivät meiltä kuitenkin toukokuulta yhden hyvin tärkeän kotiottelun sarjanousijaa ja paikallisvastustaja Joensuun Mailaa vastaan, kotiavaukseen 13.05. Manse PP:tä vastaan suunniteltu ”Ranskalainen ilta” -tapahtuman sekä heinäkuussa koululaisotteluksi alunperin merkityn ottelun Hyvinkään Tahkoa vastaan. Nuo muutokset aiheuttavat meille huomattavia taloudellisia menetyksiä.

Hans Christian Andersenin sadussa ”Keisarin uudet vaatteet” Keisarille kaupattiin vaatteita, jotka näkyivät vain viisaille ihmisille. Me teemme saman nyt Teille. Mikäli näet uutiskuvassa valkoisen tai punaisen ”Tulin. Näin. Autoin.” -tukipaitamme, olet tuolloin viisas ihminen.

Tukipaidan voit ostaa verkkokaupastamme 29€:n hintaan. Paidoista löytyy niin naisten, miesten kuin lastenkin mallit. Paidat toimitetaan toukokuussa tilaajille ja tulemme tiedottamaan niiden saapumisesta välittömästi.

”Tulin. Näin. Autoin.” -kampanja on voimassa 30. huhtikuuta asti ja ostamalla kampanjapaidan tuet suoraan Pesä Ysien toiminnan jatkumista niin Superpesiksen kuin elintärkeän junioritoiminnankin osalta.

Emme voi kiittää jokaista tilaajaa erikseen, mutta esitämme tässä suuren kiitoksemme kaikille tilaajille.