Pesä Ysit ja Rakennustoimisto O. Hämäläinen ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Pesä Ysit ja helsinkiläinen rakennustoimisto O. Hämäläinen ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen kauden 2023 loppuun saakka. Kaudesta 2019 lähtien Pesä Ysien pääyhteistyökumppanina toiminut rakennustoimisto on toimitusjohtaja Olli Hämäläisen mukaan saanut paljon positiivista palautetta ja kontakteja yhteistyön alkamisesta lähtien.

Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta Pesä Ysit, naisten huippu-urheilu ja Etelä-Karjala tuntuivat mielenkiintoisilta tahoilta olla mukana näkymässä mahdollisten tulevaisuuden projektienkin suhteen. Meille on ollut ensisijaisesti tärkeää olla tukemassa merkittäviä lasten ja nuorten aktiivisia ja laadukkaita toimijoita, joihin mielestämme Pesä Ysit eittämättä kuuluu. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kontakteja näkyvyyspaikoistamme viimeisen kahden vuoden aikana ja varsinkin RUUTU-palvelun mainos on ollut erittäin onnistunut, kertoo Hämäläinen.

Hämäläinen kutsuu kaksi kautta jatkunutta kumppanuutta onnistuneeksi, sillä yritys on ollut vahvasti näkyvillä ottelutapahtumien lisäksi niin seuran viestinnässä kuin yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Toimitusjohtaja toivookin kolmivuotisen sopimuksen olevan päänavaus muidenkin kumppaneiden suuntaan.

Lisäksi Pesä Ysit on ollut vahva kumppani viestinnässä ja auttanut muissa sidosryhmäyhteistyö kuvioissa. Täten oli luontevaa jatkaa onnistunutta kumppanuutta samalla useampi vuosi eteenpäin. Tässä on ollut hieno alku ja toivonkin, että muut kumppanit lähtevät kanssa pitkäjänteisesti mukaan myös vahvan junioriseuran tueksi, Hämäläinen jatkaa.

Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta on innoissaan kumppanin pitkäaikaisesta sitoutumisesta seuraan. Lantan mukaan pitkä yhteistyösopimus tuo uskoa tuleviin vuosiin.

Aloitimme tällä ja osittain viime kaudella uuden Ysit-projektin ja rakennamme sitä osin omien junioreiden kautta. Tavoitteena on paluu muutaman vuoden päästä takaisin lähemmäs kärkeä ja sen myötä on tehty sopimuksia ja suunnitelmia. Tällaiset pitkäjänteiset yhteistyösopimukset tuovat meille lisää virtaa ja uskoa omiin tavoitteisiin. Samalla myös O. Hämäläisen näkyvyyselementit lisääntyvät tulevina vuosina. Aivan mahtavaa sitoutumista kumppanilta!.