Linda Kemppaisen sopimuksessa ollut optio kaudesta 2022 on käytetty.

Syksyllä 2019 Oulunsalon Vasamasta Pesä Yseihin siirtyneen Linda Kemppaisen sopimuksessa ollut optio kaudesta 2022 on käytetty. Kemppainen aloittaa toisen kautensa Superpesiksessä ja pelasi ensimmäisellä kaudellaan Ysien riveissä 17 ottelua tuoden 15 juoksua.

Sisäpelissä pääasiassa tilanteiden rakentamiseen keskittynyt Kemppainen on mielissään option käytöstä, vaikka liikuntapedagogiikan opinnot pitävätkin hänet Jyväskylässä talvisin.

Olen viihtynyt todella hyvin Lappeenrannassa, joten option kirjoittaminen tuntui heti oikealta ratkaisulta. Matkapelaajana oleminen on ollut toimivaa ja olen pystynyt keskittymään täysin harjoitteluun sekä pelaamiseen. Joukkueen ja koko seuran toiminta on tavoitteellista, joten on mahtava olla osa tätä kokonaisuutta.

Joukkueen manageri Sakari Myllys puolestaan on tyytyväinen saatuaan yhden tärkeän palasen kiinnitettyä myös tulevaksi kesäksi.

Linda on ollut meille tärkeä palanen sisäpelin tilanteenrakentelussa ja polttolinjassa. Nyt pelaajakokonaisuus näyttää vuoden 2022 osalta erittäin hyvältä, kun saimme Lindan kiinnitettyä. Joukkue tulee vielä täydentymään muutamilla pelaajilla ja palaamme niihin myöhemmin kesän aikana.