Pesä Ysit on tehnyt sopimuksen oman kasvattinsa Hertta Härkösen kanssa.

Pesä Ysit on tehnyt 2+1 -vuotisen sopimuksen oman kasvatin Hertta Härkösen kanssa. 16-vuotias Härkönen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelaamaan jo kaksi Superpesisottelua, ollen elokuussa 2020 nuorin Superpesiksessä pelannut Ysien pelaaja.

Pelinjohtaja Ville Lantta on iloinen yhden oman kasvatin nousemisesta edustusjoukkueen riveihin. Lantan mukaan Härkönen tulee olemaan yksi palanen seuran tulevaisuutta.

On helpompi katsoa tulevaisuuteen, kun joukkueessa on yksi oman ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista. Hertta tulee olemaan tärkeä osa seuran tulevaisuutta ja oli erittäin tärkeää, että saimme hänet joukkueeseen mukaan, Lantta kertoo.

Talvikauden aikana Härkönen pelaa naisten F-liigassa salibandya SaiPa Salibandyn riveissä. Lähes 50 runkosarjaottelua salibandyn pääsarjassa pelannut Härkönen odottaa innolla tulevan pesäpallokauden alkamista.

Kun minuun otettiin yhteyttä niin pienen mietinnän jälkeen pelaaminen Yseissä tuntui sopivalta ratkaisulta. Odotan innolla mitä kesä tuo tullessaan!