LADYPESIS

// HARRASTAMAAN

Ladypesis

LadyPesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja Pesä Ysit haluaakin toivottaa kaikki naiset ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan harrastamaan!

Muista Facebook-ryhmämme: Harrastepesis Etelä-Karjala

Aika ja paikka

Vanha Kenttä, keskiviikkoisin 18.5.-31.8.

LadyPesis kellonaika

  • parittomat viikot klo 17.30-19
  • parilliset viikot klo 19-20.30

Ohjaaja

Henna Kytösalmi

Lisätiedot

Laura Saarainen
050 436 4628

pesaysit@hotmail.com

INFO

Loppukauden harrastepesitreeneihin pääset mukaan kertamaksulla (15€). Varaudu maksamaan kertamaksu ennen treenejä joko käteisellä tai MobilePaylla.

RYHMÄT

* * * * *

Lappeenranta: 159€ (Vanha Kenttä)

Treenipäivä: keskiviikko klo 17.30-20.30 välisenä aikana

Ajankohta: 18.5.-31.8. (treenikertoja 15x 1,5h)

Hinta sisältää sisältää koko kesän kattavat ohjatut 1,5h treenit, kenttävuokran ja Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä). Meiltä saat myös varusteita lainaan, eli treeneihin voit tulla ihan normaaleissa ulkoliikuntavarusteissa. Maksamiseen voi käyttää liikunta- ja kulttuuriseteleitä (lue lisää tekstin lopusta). Kausimaksun voi maksaa myös kahdessa erässä. Voit myös halutessasi ilmoittautua myös vain puolikkaalle kaudelle (touko-kesäkuu tai heinä-elokuu) ja käydä loppukesän kertamaksulla (jos esim. lomailet heinäkuussa ja monet treenit uhkaavat jäädä välistä). Puolikkaan kauden hinta on 100€.

* * * * *

Jos olet uusi harrastepesisläinen, tule kokeilemaan ensimmäisellä treenikerralla ryhmän menoa ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerran voit maksaa kertamaksuna Mobilepaylla tai käteisellä ennen treenejä (kertamaksu on 15€ ).

Pesäpalloliiton kautta voi ottaa myös harrastepesistä varten vakuutuksen ja Ysit suosittelee ehdottomasti sen hankkimista! Saat vakuutuksesta lisää tietoa ilmoittautumisen jälkeen erillisellä sähköpostiviestillä. Muussa tapauksessa varmista, että sinulla on oma vapaa-ajalla voimassaoleva tapaturmavakuutus.

* * * * *

Kuntopesistä pelataan jälleen alueella! Kuntopesis on Pesäpalloliiton hallinnoima matalan kynnyksen pesissarja, jossa alueen joukkueet pelaavat pieniä turnauksia pitkin kesää. Ottelut pelataan sekajoukkueilla (miehiä ja naisia samassa joukkueessa) ja turnauksiin mennään yleensä yhteiskyydeillä eri paikkakunnille. Turnaukset ovat normaalisti arki-iltaisin. Kuntopesikseen kerätään ilmoittautujat vielä erikseen. Kuntopesiksestä tulee erillinen maksu (n. 30€/hlö koko kesästä).

* * * * *

HUOM! Voit maksaa harrastepesiksen myös liikunta- ja henkilöstöeduilla! Käytössämme on SMARTUM, EAZYBREAK, ePASSI ja EDENRED. 

* * * * *