LADYPESIS

// HARRASTAMAAN

Ladypesis

LadyPesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja Pesä Ysit haluaakin toivottaa kaikki naiset ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan harrastamaan!

Muista Facebook-ryhmämme: ”Pesä Ysit LadyPesis

Hinta

Harrastepesiksen kausimaksu on 95 €.

Se sisältää kenttävuokran, ohjauksen, Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä), tarvittaessa lainavarusteet ja kuntopesiksen. Pesäpalloliiton kautta voi ottaa myös harrastepesistä varten vakuutuksen ja Ysit suosittelee ehdottomasti sen hankkimista! Saat vakuutuksesta lisää tietoa ilmoittautumisen jälkeen erillisellä sähköpostiviestillä. Muussa tapauksessa varmista, että sinulla on oma vapaa-ajalla voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Uutena ominaisuutena tänä vuonna on kytkös Imatralla järjestettävään harrastepesikseen, jossa ohjaajana toimii myös Henna. Meiltä on useampana vuonna toivottu lisää treenikertoja viikkoon, joten pääset edullisesti ohjattuun harrastepesikseen useampana päivänä viikossa kahdella eri paikkakunnalla! Imatran ohjattu pesispäivä on perjantai klo 18-21, samalla syklillä kuin Lappeenrannassakin (ladyt parittomilla viikoilla klo 19.30-21 ja äijät klo 18-19.30). Lisätiedot IPV:n nettisivuilta.

Henna ohjaa myös erillistä kuntoryhmää, joka kokoontuu 8 kertaa kesän aikana tunnin kerrallaan ulkona. Tämä on aikuisten oma kuntoryhmä, jossa kuntopiirityyppisesti hikoillaan ja kokeillaan myös miten pesäpalloilijat harjoittelevat fysiikkaa kilpailukauden ulkopuolella. Tunti sisältää erilaisia harjoituksia viikottain ja paikkakin muuttuu treenin sisällön mukaan. Luvassa on siis erilaisia juoksu-, kuntopiiri-, ja porrastreenejä. Liikkeet ja harjoitukset tehdään oman kehonpainolla ja ovat teknisesti helppoja. Tällä tunnilla hiki virtaa mutta meno on rennon napakkaa. Kuntoryhmä kokoontuu keskiviikkoisin alk. 9.6.

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan ohjattuun ryhmään oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta!

Jos olet uusi harrastepesiläinen, tule kokeilemaan ensimmäisellä treenikerralla ryhmän menoa ja ilmoittaudu vasta sitten!

Kuntopesis on Pesäpalloliiton hallinnoima matalan kynnyksen pesissarja, jossa alueen joukkueet pelaavat pieniä turnauksia pitkin kesää. Ottelut pelataan sekajoukkueilla (miehiä ja naisia samassa joukkueessa) ja turnauksiin mennään yleensä yhteiskyydeillä eri paikkakunnille. Turnaukset ovat normaalisti arki-iltaisin. Tänä vuonna Lappeenrannan joukkueen lisäksi mukana on joukkueet Ruokolahdelta, Rautjärveltä, Simpeleeltä ja Parikkalasta, joten pelaamaan pääsee moneen otteeseen! Jos haluat kysyä kuntopesiksestä lisää, niin ota yhteys Lauraan.

HUOM! Voit maksaa harrastepesiksen myös liikunta- ja henkilöstöeduilla! Käytössämme on SMARTUM, EAZYBREAK, ePASSI ja EDENRED. Jos käytät liikuntaetuja harrastepesiksen kausimaksun maksamiseen kokonaan tai osittain, ota ensin yhteys Lauraan sähköpostitse ja saat ohjeet. Pelkkää kuntoryhmää ei voi maksaa liikuntaeduilla. 

 

Aika ja paikka

Maanantaisin 7.6. – 30.8.2021, Vanha kenttä Lappeenranta

Parittomat viikot: maanantai 7.6. klo 18-19:30

Parilliset viikot: maanantai 14.6. klo 19:30-21

Ohjaaja

Henna Kytösalmi

Lisätiedot

Laura Saarainen
050 436 4628

pesaysit@hotmail.com

ilmoittautuminen