LADYPESIS

// HARRASTAMAAN

Ladypesis

LadyPesis on mahtava tapa päästä nauttimaan kansallispelistämme ilman osaamispaineita ja Pesä Ysit haluaakin toivottaa kaikki naiset ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta tervetulleeksi mukaan harrastamaan!

Muista Facebook-ryhmämme: Harrastepesis Etelä-Karjala

Aika ja paikka

Vanha Kenttä, keskiviikkoisin klo 18-21. Harjoitusaika vaihtuu vuoroviikoin, ensin Ladyt 1,5h ja sitten Äijät 1,5h.

Aloitus ke 18.5.

Ohjaaja

Henna Kytösalmi

Lisätiedot

Laura Saarainen
050 436 4628

pesaysit@hotmail.com

INFO

Kesälle 2022 on tarjolla useampi mahdollisuus ohjattuun aikuisten harrastepesikseen, alla niistä lisätietoa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tule mukaan mahtavaan porukkaan! Ilmoittautua voit oheisen lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisia keräämällä varmistamme että saamme tarpeeksi porukkaa kasaan ryhmiin, jotta tiedämme voidaanko ryhmät järjestää alkuperäisen suunnitelman mukaan. Jos ryhmiin ei saada tarpeeksi porukkaa, voidaan ryhmiä yhdistää. Tästä ilmoitamme vielä erikseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja voit sen jälkeen halutessasi muuttaa mieltäsi. Maksutiedot lähetetään erikseen sen jälkeen kun ryhmäkoot on saatu vahvistettua.

RYHMÄT

* * * * *

Lappeenranta: 159€ (Vanha Kenttä)

Treenipäivä: keskiviikko klo 18-21 (vuoroviikoin ensin Ladyt 1,5h ja sitten Äijät 1,5h)

Ajankohta: 18.5.-31.8. (treenikertoja 15x 1,5h)

Hinta sisältää sisältää koko kesän kattavat ohjatut 1,5h treenit, kenttävuokran ja Pesäpalloliiton harrastepassin (lue lisää passista täältä). Meiltä saat myös varusteita lainaan, eli treeneihin voit tulla ihan normaaleissa ulkoliikuntavarusteissa. Maksamiseen voi käyttää liikunta- ja kulttuuriseteleitä (lue lisää tekstin lopusta). Kausimaksun voi maksaa myös kahdessa erässä. Voit myös halutessasi ilmoittautua pelkkään touko-kesäkuun treenijaksoon ja käydä loppukesän kertamaksulla (jos esim. lomailet heinäkuussa ja monet treenit uhkaavat jäädä välistä). Ryhmät toteutuvat tällä hinnalla, jos ilmoittautuneita on Lady- ja  ÄijäPesisryhmiin alkukesälle minimissään 20kpl/ryhmä. Pelkät touko-kesäkuun treenit (puolikas kausi) on 100€.

* * * * *

Imatra: 89€ (Imatrankosken uusi kenttä)

Treenipäivä: tiistai klo 18.30-21 (vuoroviikoin ensin Ladyt ja sitten Äijät)

Ajankohta: 17.5.-19.7. (treenikertoja 10x 1h 15min)

Keräämme myös tänä vuonna ryhmää Imatralla järjestettävään harrastepesikseen, jossa ohjaajana toimii Henna. Meiltä on useampana vuonna toivottu lisää treenikertoja viikkoon, joten pääset edullisesti ohjattuun harrastepesikseen useampana päivänä viikossa kahdella eri paikkakunnalla! Imatran ohjattu pesispäivä on tiistaina klo 18.30-21, samalla syklillä kuin Lappeenrannassakin. Tähän otamme ilmoittautumisia vastaan ja ryhmä toteutuu jos ilmoittautuneita on minimissään 20 henkilöä molempiin ryhmiin. Jos ilmoitautumisten määrä jää tämän alle, voidaan ryhmät  myös yhdistää. Imatralla aloitus on tiistaina 17.5., treenikertoja on 10 ja maksu 89€. Jos ilmoittaudut Lappeenrannan lisäksi Imatran treeneihin, on Imatran treenien maksu siulle silloin 59€.

* * * * *

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan ohjattuun ryhmään oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta! Lomakkeelta löydät myös kaikki treenikombot hintoineen.

Jos olet uusi harrastepesisläinen, tule kokeilemaan ensimmäisellä treenikerralla ryhmän menoa ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerran voit maksaa kertamaksuna Mobilepaylla tai käteisellä ennen treenejä (kertamaksu Lappeenrannassa 15€ ja Imatralla 10€).

Pesäpalloliiton kautta voi ottaa myös harrastepesistä varten vakuutuksen ja Ysit suosittelee ehdottomasti sen hankkimista! Saat vakuutuksesta lisää tietoa ilmoittautumisen jälkeen erillisellä sähköpostiviestillä. Muussa tapauksessa varmista, että sinulla on oma vapaa-ajalla voimassaoleva tapaturmavakuutus.

* * * * *

Kuntopesistä pelataan jälleen alueella! Kuntopesis on Pesäpalloliiton hallinnoima matalan kynnyksen pesissarja, jossa alueen joukkueet pelaavat pieniä turnauksia pitkin kesää. Ottelut pelataan sekajoukkueilla (miehiä ja naisia samassa joukkueessa) ja turnauksiin mennään yleensä yhteiskyydeillä eri paikkakunnille. Turnaukset ovat normaalisti arki-iltaisin. Kuntopesikseen kerätään ilmoittautujat vielä erikseen. Kuntopesiksestä tulee erillinen maksu (n. 30€/hlö koko kesästä).

* * * * *

HUOM! Voit maksaa harrastepesiksen myös liikunta- ja henkilöstöeduilla! Käytössämme on SMARTUM, EAZYBREAK, ePASSI ja EDENRED. 

* * * * *

Huomaa että ilmoittautumisesi on sitova. Ilmoittautumisen lähettämällä saamme selville osallistujien määrän ja sen voidaanko ryhmät järjestää alkuperäisen suunnitelman mukaan. Jos ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi, yhdistämme ryhmiä tarpeen mukaan. Maksu tapahtuu vasta kun ryhmäkoot on saatu lukittua, maksutiedot lähetämme erikseen kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautua voi sunnuntaihin 15.5. saakka.

LadyPesis ILMOITTAUMISLOMAKE

Valitse seuraavista:

5 + 10 =