Ysit kohtasivat 10.2 toisessa harjoitusottelussaan Siilinjärven. Ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (4-2, 1-2). Pelinjohtaja Lantta kiteytti ottelukokonaisuuden seuraavasti.

Pieniä pilkahduksia niin sisällä kuin ulkonakin, mutta kokonaisuus vaatii vielä lisää harjoituksia. Toki kaikki kunnia myös SiiPelle. Savossa on tehty erittäin hyvää työtä.

Kokonaisuuden lisäksi pelinjohto kiinnitti huomiota yksittäisiin suorituksiin, koska tässäkin ottelussa tehtiin pelipaikkakokeiluja, jotta Ysit löytäisi mahdollisimman iskukykyisen yhdistelmän Aviasport Areenalla lauantaina 23.2 pelattavaan Halli-SM:n turnaukseen. Erityisesti lyöjäjokerien vahva vire miellytti Lanttaa.

Yksilötasolla suorittaminen oli hetkittäin vaillinaista ja myös muutamia lapsuksia nähtiin sisäpelissä. Toisaalta esimerkiksi lyöjäjokeri Henriikka Harinen alkoi löytää juonenpäästä kiinni ja hänellä kilahteli hyvin keppiin.

Joukkue leireilee ja pelaa seuraavan kerran kahden viikon päästä, jolloin siis pelataan myös Halli-SM:n alkuturnaus. Tuolloin Imatralla pelattavassa lohkossa keskenään kamppailevat Ysien lisäksi tamperelainen Manse PP ja Hyvinkään Tahko.