Miltä näyttää kahden peräkkäisen vierasottelun matka joukkueen silmin? Mitä joukkuepenkkialueella tapahtuu ennen ottelua ja vuoronvaihtojen aikana? Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden todistaa tapahtumia, sillä joukkueen vierasmatka 24.-25.7.2020 Poriin ja Tampereelle tallennettiin niiltä osin kameralle kun se vain oli mahdollista.

Pesä Ysien superpesisjoukkue lähti perjantaina 24.7.2020 kahden vieraspelin matkalle. Matkan ensimmäinen osuus suuntautui perjantaina Poriin ja yöpymisen jälkeen matkan toinen osuus suuntautui Tampereelle. Videolla tarjotaan sekalaisia tunnelmia matkan varrelta.

Videon tarkoituksena on avata harvemmin nähtyä puolta joukkueen sisältä. Pelituomarin viheltäessä pilliin taistellaan viimeiseen asti pisteistä, mutta kentän ulkopuolella oman mausteensa soppaan tuo huumorin lisäksi kommellukset ja sattumatkin matkan varrella. Onneksi niihin joukkueessa osataan suhtautua tarvittavalla huumorilla.

Suurin kiitos aineistosta kuuluu pelaajille, jotka olivat valmiita näyttämään pieniä palasia arjestaan tuplamatkan aikana. Video on suhteellisen sensuroimaton, joten etenkin kielenkäytön suhteen videota ei kannata ottaa kovinkaan vakavasti.