Vuodesta 2013 lähtien Pesä Ysien yhteistyökumppanina toiminut LähiTapiola jatkaa yhteistyötä myös tulevina vuosina. Yhteistyön pääpainona on aiemmin toiminut matalan kynnyksen toiminta sekä pesiskoulut, mutta nyt panoksia on lisätty myös junioripuolelle sekä erilaisiin superpesisjoukkueen elementteihin. Vuosien aikana yhteistyö onkin toiminut luontevasti ja ennen kaikkea Pesä Ysien jäsenistö on saanut hyvää palvelua vakuutusasioissaan. Toiminnanjohtaja Ville Lantta on kiittääkin LähiTapiolan sitoutumiskykyä.

LähiTapiola on ollut jo vuosia yksi pääkumppaneistamme. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisesti useilla seuran eri toimialoilla näkyvyyttä ja erilaisia toimenpiteitä sosiaalista mediaa sekä tapahtumia myöten. On hienoa, että saimme tulevalle kaudelle laajennettua yhteistyötä, joka kattaa myös junioripuolemme. Tämä kaikki on kiitettävää sitoutumista kumppanilta.

LähiTapiola on mukana myös Superpesisjoukkueen toiminnassa erilaisin elementein. LähiTapiola tulee mm. palkitsemaan kuukauden vakuuttavimman pelaajan touko-, kesä- ja heinäkuulta.