Pesä Ysit ja Urheilu-Koskimies ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, johon liittyy oleellisesti myös KARHU-pesistuoteperhe L-Tec Sport Oy:n kautta. Alkava uusi vuosikymmen on jo kuudes, jolla Pesä Ysit ja UK Koskimies tekevät yhteistyötä pesäpallon parissa. Kumppanuuden muodot ovat moninaisia ja tulevanakin vuonna panostukset kohdistuvat niin seuran juniori- kuin kilpapesistoimintaan.

Tämä on mahtavaa sitoutumista kumppanilta. Harvan kumppanin kanssa on saatu tehdä yhteistyötä kohta kuudella eri vuosikymmenellä. Loistava palvelu, hyvä sijainti ja asiantunteva henkilökunta takaavat sen, että Urheilu-Koskimies on juuri se kumppani kenen kanssa haluamme olla yhteistyössä, kuvailee Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Kumppanuus näkyy jatkossa todella monilla erilaisilla mainonnan muodoilla, aktiivisilla tempauksilla, ottelutapahtumissa ja päivittäisessä arjessa tutun yhteyshenkilömme Otto Kasken luotsaamana.

Kun vanhan liiton miehiä olen, niin tähän kohtaan voi vähän heittää isoa positiivista slogania, että vaihtoehto verkkokaupalle pitää 100-prosenttisesti paikkansa. Ratakadun kivijalkamyymälä on meidän juttu, myöntää Lantta.

Yhteistyö Urheilu-Koskimiehen kanssa ei kata pelkästään seuran Superpesisjoukkuetta vaan myös sen junioritoiminnan. Lisenssimäärissä Savo-Karjala -alueen suurimmaksi seuraksi noussut Pesä Ysit on UK Koskimiehelle tärkeä yhteistyökumppani.

Pesä Ysit on meille erittäin tärkeä kumppani ja kun seura on vielä kasvu-uralla junioritoiminnankin suhteen, niin me haluamme olla matkassa ilman muuta tällaisen seuran kanssa, kertoi UK Koskimiehen seurapalloiluvastaava Otto Kaski.

Kasken mukaan tulevan kauden kummipelaajan valinta oli helppo, kun siihen annettiin mahdollisuus ensimmäisten joukossa.

Meillä on ollut oma kummipelaaja jo vuosia ja olemme saaneet valita pelaajan aina ensimmäisten joukossa. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja kiinnitimme lukkarilahjakkuus Essi Rytterin välittömästi UK:n talliin.