Ennakkosuosikki Stora Enso nappasi seitsemännen kerran peräkkäin Firmapesiksen mestaruuden itselleen. Lappeenrannan Yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteisjoukkue laittoi hallitsevalle mestarille kampoihin, mutta lopulta mestaruus matkasi Storalle 7-5 lukemin.

Harrastesarjoissa pelattiin kolmella eri kentällä. Ratsumestarilla voiton vei Eekoo voittamalla kaikki kolme otteluaan. Helpolla voitto ei kuitenkaan tullut, sillä lohkon päätösottelussa Lappeenrannan Seurakunta oli pilata Eekoon voitonjuhlat antamalla hurjan vastuksen. Lopulta Eekoo voitti ottelun juoksuin 5-4 ja samalla lohkon.

Kisapuiston kentällä mestariksi kruunattiin  UPM, joka vei mestaruuden Lappeenrannan Kaupungin joukkueen nokan edestä juoksueron turvin. Kapunki voitti lohkon päätösottelussa Peuhkurin 13-4, mutta olisi tarvinnut vielä kahdeksan juoksua lisää voittaakseen lohkon. Kummankin joukkueen voittaessa kaikki kolme otteluaan ja päätyessä kuuteen pisteeseen mestari UPM:n juoksuero oli +36, kun Kaupungin joukkueella se oli +29.

Mattilan kentällä mestariksi iski itsensä VR, joka voitti kaikki kolme otteluaan. Lähin haastaja Danfoss hävisi VR:lle lohkon toiseksi viimeisellä kierroksella lukemin 6-3 ja mestaruus ratkesi jo ennen lohkon viimeistä ottelua.

Turnauksen kaikki tulokset löytyvät täältä