Teollusuushydrauliikan pitkän linjan asiantuntijana tunnetuksi tullut STH-Service lähtee vahvasti mukaan seuran matalankynnyksen toimintoihin, joita ovat kaikki kerhot, Pesiskoulut sekä Snadipesis ja Lapsi-vanhempi ryhmät.

Aivan mahtavaa pesiskoulujemme ja matalan kynnyksen kerhotoimintojen kannalta, kun pitkänlinjan huipputoimija lähtee arvomaailmallisesti tärkeimpään toimintaamme mukaan useamman vuoden panostuksella. Tällaiset asiat tuovat lisää virtaa toimintaamme näinä vaikeina aikoina ja saamme tuotettua laadukasta toimintaa jatkossakin ympäri maakuntaa. Tämän parempaa joululahjaa ei osannut edes toivoakaan tähän loppuvuoteen, toteaa pitkäjänteisestä kumppanuudesta erittäin mielissään oleva toiminnanjohtaja Ville Lantta.

STH-Service Oy on prosessi- ja ympäristöteollisuuden hydrauliikkaan erikoistunut yritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat järjestelmien parannukset ja linjaoptimointi, laitteiden huolto- ja korjaustyöt, suunnitellut seisokkityöt sekä ennakkohuollot. Palvelemme tehokkaasti myös mahdollisissa vikatilanteissa ja huolehdimme järjestelmän korjauksen loppuun saakka.