Lauantaina Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alueen Savonlinnassa järjestämässä päätöstilaisuudessa palkittiin mennen kauden parhaita ja ansioituneita. Pesä Ysit pokkasi vuoden junioriseuran palkinnon ja Marianne Roiha vuoden naispelaajan palkinnon.

Pesä Yseillä on aikuisten ja juniorijoukkueiden lisäksi erittäin laaja pesiskoulu ja monipuolista matalan kynnyksen toimintaa. Toiminta on levinnyt Lappeenrannan alueelta aina lähikuntiin saakka ja keräsi viime kesänä suuren määrän osallistujia.

Isossa kuvassa pesiskoulumme ja matalan kynnyksen toimintamme on erinomaisessa kunnossa. Olemme tällä hetkellä Suomen neljänneksi suurin seura lisenssimäärissä ja koko Savo-Karjalan suurin, iloitsi seuran toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Savo-Karjala alueen vuoden naispelaajan palkinnon pokkasi Pesä Ysien oma kasvatti Marianne Roiha. Uransa parhaan kauden viime kaudella pelannut Roiha nappasi viime viikonloppuna Superpesiksen päätösristeilyltä itselleen Subway-kultakypärä palkinnon saatuaan ykköspalkinnon viime kaudella 11 kertaa.