Sarita Heikkinen on valittu Idän joukkueen pelinjohtajaksi Porissa pelattavaan Itä-Länteen. Heikkinen on neljäs Pesä Ysien pelinjohtaja, joka on valittu aikuisten arvo-ottelun pelinjohtajaksi.

Sarita Heikkinen on valittu Idän pelinjohtajaksi Porissa elokuun alussa pelattavaan Itä-Länteen. Pelaajauransa viime elokuussa päättänyt Heikkinen on toiminut aiemmin B-tyttöjen Itä-Lännessä pelinjohtajana kesällä 2017. Aisaparikseen Heikkinen saa helsinkiläisen Roihuttarien pelinjohtajan Tommi Nevalan. Naispelinjohtajista aikuisten Itä-Länsi-otteluun on aiemmin valittu vain Tuula Tauriainen (2001), Armi Ahola (2005) sekä Katja Saari (2007 ja 2008).

Kaikkiaan Heikkinen on Pesä Ysien seurahistorian neljäs pelinjohtaja, joka on valittu aikuisten arvo-ottelun pelnjohtajaksi. Aiemmin Itä-Länteen ykköspelinjohtajaksi on valittu Pesä Ysien pelinjohtajista Jyrki Valle (2006), Jani Valkeapää (2009 ja 2011) ja Jukka Mäkinen (2013).

Valinta tuli yllätyksenä. Olen todella otettu valinnasta. Itä-Länsi on tapahtumana hieno, ja on kunnia päästä sinne mukaan. Jännittynein mielin lähden kohti arvo-ottelua, kertoi myöhemmin tavoitettu Heikkinen.