Pesä Ysien organisaatio vahvistuu myyntipäälliköllä. Toiminnanjohtaja Ville Lantan ohella myynnistä tulee vastaamaan lappeenrantalainen Riikka Muttilainen. Hänen ensimmäinen työpäivänsä on maanantaina 3.5.2021.

Muttilainen on työskennellyt aiemmin Lappeenrannan Uutisissa ja Kaakon Viestinnässä myynnin parissa vuodesta 2014 ja viimeiset kaksi vuotta myyntipäällikkönä sekä asiakkuuspäällikkönä toimenkuvanaan mainostilojen myyminen asiakkaille niin perinteisessä printti- kuin nykyaikaisessa digitaalisessa mediassa.

Todella innolla otan tämän työn vastaan ja tuon uutta energiaa ja voimaa tiimiin. Ihanaa päästä työskentelemään lajin parissa, jota itsekin harrastin aikoinaan.

Muttilaisella on vahva pesäpallotausta, sillä hänen vanhempansa ovat SM-sarjatason pesäpalloilijoita. Isänsä Matti Venäläinen voitti mestaruussarjan lyöjäkuninkuuden vuonna 1966 Puurtilan Kisa-Poikien riveissä lyötyään tehot 6+31=37. Isän meriittilistalta löytyy myös kolmen Itä-Länsi -ottelun lisäksi yksi SM-kulta helsinkiläisen Puna-Mustien riveissä vuodelta 1973, kaksi SM-hopeaa Kisa-Pojista (1964, 1965) ja SM-pronssit Puna-Mustista sekä Kouvolan Pallonlyöjistä (1971, 1972). Myös Muttilaisen äiti Iris Turunen on edustanut SM-sarjassa Puurtilan Kisa-Poikia kaudella 1966.

Jo ihan pienestä saakka on pesäpallokentät tulleet tutuiksi. Tarina kertookin, että lehdessä on joskus aikoinaan julkaistu juttu, jossa todettiin: ”2 viikon ikäinen tyttövauva kuunteli silmät pyöreinä vaunuissaan, kun isä-Matti paukutti kentällä kunnareita.”. Tulevana kesänä saadaan taas seurata hienoa pelaamista Vanhalla Kentällä. Nähdään siellä!, päättää Muttilainen.

Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta ei peittele tyytyväisyyttään saadessaan rautaisen ammattilaisen Yseihin. Lantan mukaan Muttilaisen liittyminen organisaatioon on pitkä haave, joka nyt toteutui hieman yllättäen.

Olemme seurassa haaveilleet jo 5-6 vuotta ajatuksesta, että olisipa meillä nainen myymässä tätä upeaa naisten Superpesistä ja muutenkin vireää sekä aktiivista seuraamme. Olemme kuitenkin olleet aika maltillisia työntekijöiden palkkaamisen suhteen viime vuosina ja edenneet oman suunnitelman mukaisesti.

Lantan mukaan päätös Muttilaisen palkkaamisesta ei ollut helppo, mutta lopulta tilaisuutta ei yksinkertaisesti voinut jättää käyttämättä.

Toki asiaa piti pohtia monelta kulmalta pari viikkoa seuran hallituksessa, mutta tätä mahdollisuutta ei vain yksinkertaisesti voinut jättää käyttämättä. Riikan vahva ammattitaito ja alueen yrityksien tunteminen olivat niin kovia argumentteja, että lopulta sopimuksen viilaus oli vain pientä hienosäätöä. Olemme Riikan kanssa molemmat hyvin samanlaisia myynnin- ja markkinoinnin suhteen ja luulen, että pääsemme hyvään vauhtiin jo ennen äitienpäivää.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja
Ville Lantta
040 529 3011
ville.lantta(at)pesaysit.fi

Myyntipäällikkö
Riikka Muttilainen
050 552 9455
riikka.muttilainen(at)pesaysit.fi