Suomen Pesäpalloliitto ja tavarataloketju Puuilo Oy jatkavat viime kaudella alkanutta yhteistyötään. Puuilo on vuonna 1982 perustettu tee se itse -ihmisen tavaratalo, joka menestyy nykyisin voimakkaasti kasvavana vähittäiskaupan toimijana.

Suuri yleisö oppi viime kaudella tunnistamaan Superpesiksen kultakypärän Puuilon nimellä. Kultakypärä on käytössä kaikissa superpesisotteluissa pelaajilla, jotka on palkittu edellisessä ottelussa joukkueidensa parhaina.

 Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen lupailee jatkossa vieläkin vahvempaa yhteistyötä erityisesti ottelutapahtumiin sekä sähköiseen sisältömarkkinointiin liittyen.

 Solmimme vuosi sitten uuden yhteistyökumppanuuden, vaikka ympärillämme vallitsi iso epävarmuus tulevan kesän läpiviennistä. Kausi saatiin vietyä onnistuneesti läpi ja saavutimme Puuilon kanssa hyviä tuloksia. Tulevalla pesäpallokaudella nostamme entisestään kierroksia Puuilon kanssa ja yhteistyö näkyy yhä vahvemmin molempien osapuolten toiminnassa, toteaa Kemppainen.

 Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Pesäpalloliiton kanssa, ja meillä on ilo jatkaa yhteistyötä myös tulevalla kaudella. Haluamme tukea suomalaista huippu-urheilua ja pesäpallo sopii valtakunnallisena lajina brändiimme erinomaisesti. Superpesiksen ympärillä on juuri nyt positiivinen ja vahvasti eteenpäin pyrkivä tekemisen meininki ja ilmapiiri, Puuilon markkinointijohtaja Perttu Partanen toteaa.