Lappeenrannan Pesä Ysit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen viime kaudella Kajaanin Pallokerhossa pelanneen Sara Moilasen kanssa.

Kolme edellistä kautta naisten Ykköspesiksessä Kajaanin Pallokerhoa edustanut Sara Moilanen on tehnyt Pesä Ysien kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Etukentällä viihtyvä Moilanen pelasi ykköspesistä Kajaanissa kolmen kauden aikana 49 ottelua, joissa hän löi tehot 1+10=11 ja toi yhteensä 18 juoksua.

Pesä Yseissä pöytään lyötiin heti selkeä tavoite ja heti alkuun tuli selväksi, että seura haluaa oikeasti takaisin Superpesikseen ja, että se on ainoa tavoite. Helpottaa myös paljon pelaamista, kun Lappeenrannassa asuu ja kaikki on helposti tässä lähiympäristössä, Moilanen toteaa.

21-vuotias Moilanen on Kajaanin Pallokerhon kasvatti, jonka menneen kauden tehoiksi jäi 14:ssa ottelussa lukemat 0+2=2 ja kolme tuotua juoksua. Ykköspesiksen pudotuspeleissä Moilanen pelasi Kajaanin kaikissa kolmessa ottelussa tuoden kaksi juoksua.

Moilanen uskoo, että Yseillä on tulevalla kaudella iskukykyinen joukkue, joka on kauden alkaessa valmis taistelemaan noususta Superpesikseen.

Joukkue on nuori, jolla on mahdollisuus tehdä kovaa tulosta. Nyt vain odotetaan, milloin palaset loksahtaa kohdalleen.