Pesä Ysit on tehnyt merkittävän positiivisen tuloksen edelliseltä tilikaudeltaan. Seuran toiminnanjohtaja Ville Lantta haluaa kiittää yhteistyökumppaneita ja yleisöä kauden 2019 taloudellisesta menestyksestä. Päättyneellä tilikaudella yhteistyösopimusten määrä kasvoi yli 20%:lla verrattuna edelliseen tilikauteen.

Olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun tulokseen. Talouden haastavat ajat koskettavat luonnollisesti myös urheilua. Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja kannattajiamme, jotka mahdollistavat naisten Superpesiksen ja kansallispelin juniorityön jatkumisen Etelä-Karjalassa.

Lisenssimäärissä Pesäpalloliiton Savo-Karjala -alueen suurimmaksi seuraksi edellisellä kaudella noussut Ysit tarjoaa niin matalankynnyksen toimintaa lapsille, kuin aikuisten harrastepesistäkin kesän aikana. Tuo kaikki ei tapahdu ilman sitoutuneita ihmisiä, joiden panos seuratoimintaan on mittaamattoman arvokas.

Superpesisjoukkueemme lisäksi liikutamme juniori- ja kerhotoiminnan johdosta todella suurta joukkoa ihmisiä. Meillä on eri toiminnoissa hieno joukko sitoutuneita ihmisiä ja olemme erittäin kiitollisia siitä tuesta jonka yleisömme meille antaa. Yhdessä pystymme viemään toimintaamme suunnitelmallisesti eteenpäin.

Hyvästä tilikaudesta huolimatta Ysit pyrkii kehittämään toimintaansa pienin askelin kerrallaan.

Etenemme suunnitelmallisesti toimintamme kehittämisessä. Pystymme entistä paremmin panostamaan esimerkiksi pelaajien kehittymisen tukemiseen ja junioritoimintaan, Lantta kertoo.