Lappeenrannan Ravirata Oy ja Pesä Ysit ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää muuan muassa tapahtumien ja kumppaniverkoston esille tuomista niin Lappeenrannan raviradalla kuin Vanhalla Kentälläkin Ysien ottelutapahtumissa.

Lappeenrannan Ravirata on vahvasti esillä myös Pesä Ysien 17.3 ilmestyvässä Etelä-Saimaan liitteessä. Raveissa silloin tällöin viihtyvä toiminnanjohtaja Ville Lantta lähti mielenkiinnolla mukaan alkavaan yhteistyöhön.

Lappeenrannan Ravirata lähestyi yhteistyön merkeissä meitä joulun alla ja asia tuntui heti tutulta. Viestinnällinen- ja markkinoinnillinen yhteistyö oli alusta asti heti keskiössä ja maaliskuussa ilmestyvä liite on yksi niistä muodoista mitä toteutamme. Keväästä syksyyn suunnitelmissa on markkinointia, kohtaamisia tapahtumissa ja lisäksi pesisväki on muun muassa töissä raviradan lipunmyynnissä.

Vuonna 2023 50-vuotisjuhlia viettävän Lappeenrannan raviradan toimitusjohtaja Antti Tamminen on yhteistyöstä mielissään, sillä se mahdollistaa uudenlaisen tapahtumatuotannon Lappeenrannan alueella.

Raviradalla työskentelee kisojen aikana noin 50 henkilöä ja heidän saaminen kasaan on nykyisin haastavaa. Yhteistyö Ysien kanssa helpottaa toimintaamme ja mahdollistaa uudenlaisten tapahtumien luomisen, toteaa kovana penkkiurheilijana myös pesistä tiiviisti seuraava Tamminen.