Tulevina viikkoina esittelemme pääyhteistyökumppaneitamme ja annamme heille tilaisuuden kertoa miten ja miksi he lähtivät yhteistyöhön Ysien kanssa. Tänään vastausvuorossa on World Trade House Oy:n myyntipäällikkö Marko Heikkinen.

Miten kumppanuus aikoinaan alkoi ja miten se on kehittynyt vuosien varrella?
– Kumppanuus on varmaan alkanut yli 10 vuotta sitten ja jatkuu yhä. Varmaankin seuran puolelta on tullut tiedustelua mahdollisen yhteistyön aloittamisesta. Kynnys kumppanuuden aloittamiselle on ollut ehkä normaalia matalampi, koska lähipiiriä on toiminut muutenkin seuratoiminnassa joko pelaajan tai taustalla.

Pitkälle samalla pohjalla olemme jatkaneet yhteistyötä tähänkin asti. Toki jos aikaisemmin on tukea annettu, niin tänä päivänä on myös etsitty keinoja saada kumppanuudesta hyötyjä molemmin puolin tavalla tai toisella.

Mitkä asiat ovat vaikuttaneet eniten, kun kumppanuus on kestänyt pitkän ajan?
– Kumppanuus on ollut helppoa kun on samat henkilöt toimineet alusta asti ja on nähty tukeminen tärkeäksi keinoksi olla jollakin tavalla mukana. Naispesäpallohan on ollut hyvin pitkälle ainoa pitkään pääsarjatasolla toiminut seura kesällä Lappeenrannassa.

Mikä kumppanuudessa on Pesä Ysien kanssa parasta?
– Kumppanuus on ollut helppoa ja vaivatonta. Seura on ollut ja on edelleen hyvä kohde, jota tukea. Sen arvot ovat kohdallaan ja on erittäin innostavaa nähdä, miten esimerkiksi junioreita halutaan tuoda esille seuran toiminnassa.

Mitä haluatte kumppanuudelta eniten ja millaista viestiä haluatte tuoda?
– Olla mukana tukemassa paikallista seuraa, joka liikuttaa mahdollisimman paljon lapsia, nuoria ja aikuisiakin.