Yhteistyössä Imatran Pallo-Veikkojen kanssa mikrofonin varressa Pesä Ysien 3.6. pelattavassa kotiottelussa on suomalainen selostajalegenda Antero Mertaranta.

IPV:n 1.7. järjestämän Lunta Tupaan -tapahtuman juontajaksi saapuva selostajalegenda Antero Mertaranta toimii juontajana myös Pesä Ysien 3.6. Jyväskylän Kirittäriä vastaan pelattavassa kotiottelussa. Yhdeksän vuoden tauon jälkeen Vanhalle Kentälle palaava Mertaranta kävi villitsemässä lappeenrantalaisyleisöä viimeksi kausina 2010 ja 2011. Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pesäpalloa urallaan pelannut Mertaranta uskoo tapahtuman olevan tälläkin kertaa menestys.

Kaksi edellistä tapahtumaa olivat onnistuneita ja tarkoitus on tulevana kesänä pistää vielä paremmaksi. Toivottavasti saadaan kansaa sankoin joukoin seuraamaan naisten huippupesistä!

Vaikka edellisestä vierailusta on kulunut jo aikaa, niin Mertaranta seuraa tiiviisti kesän aikana niin naisten kuin miestenkin Superpesiksen tapahtumia.

Seuraan pesäpalloa aktiivisesti niin naisten kuin miesten Superpesistä. Pyrin katsomaan pelejä paikan päällä niin paljon kuin on mahdollista.

Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantalle Mertaranta on tuttu mies ja hän uskoo, että monessa mukana ollut Mertaranta ei petä katsojia tälläkään kertaa. Kun vielä tapahtuma saatiin sopivaan ajankohtaan, uskoo Lantta Mertarannan vetävän katsojia Vanhikselle.

Vuosien saatossa on tullut Mertarannan kanssa erittäin hyvät välit ja kymmenen vuotta sitten aloitettiin ensimmäistä kertaa. Tapahtumat ovat olleet aina mahtavia, kun ”Antza” ollut paikalla ja varmasti myös tänäkin vuonna. Kun tapahtumalle löytyi vielä kiva arkipelipäivä ennen lomakautta, niin uskon Vanhiksen täyttyvän ääriään myöten matsiin.

Lantan mukaan tulevalla kaudella Pesä Ysit antavat kuulua itsestään muutenkin, kuin pelkästään yhden tapahtuman muodossa.

Tulemme markkinoimaan tulevana keväänä ja alkukesästä poikkeuksellisen paljon ja juuri tuotakin matsia silmällä pitäen.