Tulevalla kaudella Pesä Ysien ottelutapahtumissa Vanhalla Kentällä maksuvälineiden määrää lisätään merkittävästi. Viime vuosina maksuvälineenä on käynyt lipunmyynnin ja kioskin osalta vain käteinen, mutta tulevalla kaudella kaikilla myyntipisteillä otetaan käyttöön myös korttimaksu.

– Panostamme tulevana kautena ottelutapahtumassa asiointiin, sillä maksupäätteitä on korttiostoja varten useampi kappale, niin lipunmyynnissä kuin kioskeissakin. Pelkän käteismaksun käyttäminen tapahtumissa ei ole enää nykypäivää, vaan meidän pitää pystyä antamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolinen tarjonta maksuvaihtoehdoissa, kertoo toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Kesällä 2020 pääsylippuja voi ostaa Vanhan kentän lipunmyyntipisteistä myös pankkikortilla ja eri toimijan arvoseteleillä.

Pääsylippuja voi ostaa tulevana kesänä:

– Smartumin kortilla (Liikunta- ja kulttuurisaldo), seteleillä ja mobiilimaksulla
– ePassin mobiililla maksuvälineellä
– EazyBreak liikunta- ja kulttuuriedulla
– Tyky Liikunta- & kulttuuriseteleillä

Lantan mukaan tarve näille uudistuksille lähti asiakkaiden suunnalta. Hän toivoo myös, että maksuvälineiden lisääminen helpottaa ostosten tekemistä Vanhalla kentällä.

– Haluamme palvella jatkossa asiakaskuntaamme paremmin, niin katsojien kuin harrastajienkin osalta. Meille käy tulevana kesänä usean eri toimijan arvosetelit ja sähköiset maksuvälineet. Toivottavasti nämä toimenpiteet lisäävät myös kiinnostustamme ja tuovat mahdollista lisäkauppaa kansallispelin suuntaan.