Pesä Yseissä kaksoisedustuksella pelaava Oona Majoinen ja seuran oma kasvatti Roosa Örså on valittu heinäkuussa Tampereella pelattavaan Tyttöjen Itä-Länteen.

Oona Majoinen sekä Roosa Örså on valittu heinäkuussa Tampereella pelattavaan tyttöjen Itä-Länteen. Majoinen pelaa tyttöjen superpesistä kasvattajaseurassaan Joensuun Mailassa ja Pesä Ysien kasvatti Örså puolestaan Haminan Palloilijoissa. Niin Majoiselle kuin Örsålle valinta Itä-Länteen on ensimmäinen heidän urallaan.

Majoinen on tällä kaudella pelannut tyttöjen superpesistä Joensuun Mailassa neljä ottelua, joissa hän on lyönyt 1+2=3 juoksua ja tuonut kolme juoksua. Naisten Ykköspesistä Majoinen on pelannut Pesä Yseissä neljässä ottelussa ja iskenyt 1+6=7 juoksua ja on tuonut seitsemän juoksua.

Ysien oma kasvatti Örså puolestaan johtaa tyttöjen superpesiksen A-lohkon lyöjätilastoa 5+23=28 lyödyllä juoksulla. Kaikki lohkot mukaanluettuna Örså on lyöjätilaston kakkosena edellään ainoastaan Seinäjoen Maila-Jussien Matilda Niskakangas, joka on lyönyt kahdeksaan pelattuun otteluun 0+30=30 juoksua.

Ysien paidassa Örså on Ykköspesiksessä pelannut kaikissa Ysien seitsemässä ottelussa ja lyönyt 0+7=7 juoksua ja tuonut kaksi juoksua.