Keskiviikkona Ysit esittäytyvät ensimmäistä kertaa kotikentällään Vanhalla Kentällä. Haluamme tässä vaiheessa kertoa Vanhiksella olevista ottelutapahtuman käytännöistä. Lipunmyynti siirtyy myös osaltaan verkkokauppaan, josta voi lipun ostaa kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin.

Käytännöt ottelutapahtumassa

Vallitsevien olosuhteiden ollessa voimassa pyydämme otteluihimme saapuvaa yleisöä noudattamaan seuraavia sääntöjä:

  • Älä tule otteluun, jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi.
  • Saavu ajoissa paikalle suurempien jonojen ja ruuhkien välttämiseksi.
  • Pidä turvaväli toisiin katsojiin kaikissa tilanteissa, niin lipunmyynnissä kuin kioski- ja WC-jonoissa.
  • Pyri ostamaan liput ennakkoon verkkokaupastamme ja kioskipalveluita käyttäessäsi käytä joko korttimaksua tai tasarahaa.
  • Huolehdi käsienpesusta ja käytä tarvittaessa käsidesiä, jota löytyy pääportin ja kioskien läheisyydestä.

Yleisö ei saa mennä missään vaiheessa kenttäalueelle, eikä saa olla kontaktissa ottelun tuomaristoon tai pelaajiin.

Lipunmyynti

Normaaliin tapaan lippuja myydään kahdella myyntipisteellä. Kotipesän eli Helsingintien puoleisessa päässä on Vanhan kentän pääsisäänkäynti, josta löytyy lipunmyyntipiste. Toinen myyntipiste sijaitsee kentän Prisman puoleisessa päädyssä.

Pääsylippuja voi nyt myös ostaa verkkokaupastamme. Osoitteesta https://www.pesaysit.fi/kauppa löydät pääsyliput jokaiseen runkosarjan kotiotteluun. Ostettuasi liput verkkokaupasta ne voi noutaa ainoastaan pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteeltä (Helsingintien puoleinen pääty) tilausnumeroa ja jättämääsi maksimissaan kymmenmerkkistä tunnuslukua vastaan. Lipunmyynti verkkokaupassa päättyy ottelupäivänä kello 12.00. Pääsylippujen noutaminen onnistuu näyttämällä esim. puhelimesta tilauksen yhteydessä sinulle lähetetty sähköposti.

Olemassa olevien rajoitusten vuoksi Vanhan Kentän katsomoihin voidaan ottaa 480 katsojaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kausikorttilaisilla ei ole suoraa sisäänpääsyetua. Tämän vuoksi suosittelemme kausikorttilaisille saapumista otteluun mahdollisimman ajoissa. Emme myöskään rajoita Pesäpalloliiton tai muiden vapaakorttien käyttöä.

Pysäköinti

Prisman laajennustöistä johtuen parkkitilaa Vanhan Kentän läheisyydessä on rajoitetusti. Pyydämme ottamaan tämän huomioon saapuessanne otteluun. Mikäli mahdollista, niin suosittelemme saapumista otteluun julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai kävellen. Vanhan Kentän läheisyyteen kulkevat julkisen liikenteen linjat 1, 1Z, 4 ja 5.

Julkisen liikenteen aikataulut löytyvät pdf-muodossa Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta

Mikäli viranomaisten asettamissa rajoituksissa tapahtuu muutoksia tai huomaamme muusta syystä tarvetta muutoksiin, tullaan tätä ohjeistusta tarvittaessa päivittämään, joten toivomme, että seuraat aktiivisesti eri kanavia, joissa muutoksista kerrotaan välittömästi!

Tervetuloa mukaan Pesä Ysien 20:een Superpesiskauteen Vanhikselle!