Pesä Ysit avaa Ykköspesiskautensa ensi lauantaina 14.5 kohtaamalla Porin Pesäkarhut Akatemian kello 15. Ottelu on yleisölle maksuton.

Yhteistyökumppaneiden avustuksella Pesä Ysien Ykköspesis kauden avaus on yleisölle maksuton. Sarja-avauksessaan Ysit kohtaavat Porin Pesäkarhut Akatemian, joka viime kauden Ykköspesiksessä sijoittui etelälohkossa kolmanneksi, mutta ei saanut osallistua ylempiin pudotuspeleihin, koska seuralla on jo joukkue Superpesiksessä.

Hienoa, että saimme yhteistyökumppaneilta mahdollisuuden järjestää heti kauden ensimmäiseksi otteluksi ilmaispelin. Luonnollisesti toivomme, että katsomot tulevat täyteen ja saamme heti kauden alkuun hyvässä säässä hyvätunnelmaisen pesäpallo-ottelun, seuran toiminnanjohtaja Ville Lantta kertoo.

Pesä Ysien kausi Ykköspesiksessä alkaa toukokuun osalta kolmella kotiottelulla. Sarja-avauksen jälkeen joukkue matkaa Kuopioon Puijon Pesiksen vieraaksi, mutta palaa 28. ja 29.5 Vanhalle Kentälle kohdaten tuolloin Jalasjärven Jalaksen ja Lappajärven Veikot.

Toivomme yleisön saapuvan ajoissa paikalle, sillä tapahtuma alkaa kello 14.48 Pesä Ysien joukkueen esittelyllä.