Lappeenranta Spa ja Pesä Ysit ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan myös tulevalle kaudelle. Kylpylä toimii talvikaudella ulkopaikkakunnalta tulleiden pelaajien majoituspaikkana ja tarvittaessa muuntautuu myös heidän harjoituspaikakseen. Toiminnanjohtaja Ville Lantan mukaan yhteistyö on sujunut erinomaisesti useamman vuoden ajan.

Lappeenranta Spa on ollut jo vuosia meille mahtava kumppani ja palvelu ollut aina ensiluokkaista. Saamme kaikki tarvittavat majoitus- ja palaveritilat heiltä käyttöön sekä hyvät kylpyläpalvelut. Sijainti kaupungin keskustassa on myös erinomainen harjoituspaikkojen suhteen ja turhaan kulkemiseen ei kulu aikaa esimerkiksi leiriviikonloppuina.

Lappeenranta Span myyntipalvelun Marjukka Pitko on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen. Pelaajien palveleminen on Pitkon mukaan helppoa, kun hotelli pystyy muuntautumaan lyhyessäkin ajassa tarpeiden mukaiseksi.

Yhteistyömme on ollut molemmin puolin antoisaa ja mukavaa. Pienenä hotelliyksikkönä meidän on helppo muuntautua leiri- ja peliviikonloppujen aikatauluihin joustavasti ja niin kylpylä kuin kuntosalikin tuovat varmasti mukavan lisän pelaajien oleskeluun.