Vuodesta 2013 lähtien Pesä Ysien yhteistyökumppanina toiminut LähiTapiola jatkaa yhteistyötä myös tulevina vuosina. Pääpaino kumppanuudessa on aiemmin ollut matalan kynnyksen toiminta sekä pesiskoulut, mutta nyt panoksia on lisätty myös junioripuolelle ja superpesisjoukkueen eri elementteihin. Vuosien aikana yhteistyö onkin toiminut luontevasti ja ennen kaikkea Pesä Ysien jäsenistö on saanut hyvää palvelua vakuutusasioissaan.

LähiTapiola on ollut jo vuosia yksi merkittävimmistä kumppaneistamme. Kokonaisvaltaisesti LähiTapiola näkyy seuramme toiminnassa pesäpallokentän lisäksi sosiaalisen median alustoillamme. Lasten ja nuorten toiminta pesiskouluineen on ollut yksi kumppanuutemme kivijalkoja Superpesistä unohtamatta, toteaa Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Esa Kallion mukaan yhteistyön jatkaminen oli yritykseltä luonteva valinta.

Yhteistyön jatko Pesä Ysien kanssa oli luontevaa, sillä LähiTapiola Kaakkois-Suomessa arvostamme heidän vahvaa panostamista juniorityöhön ja haluammekin olla mahdollistamassa monen lapsen ja nuoren harrastusmahdollisuuksia toimialueellamme.