Vaikka tulevan kauden kotiavaukseen on kaksi viikkoa aikaa on runkosarjan kaikkien kotiotteluiden ennakkolippujen myynti käynnistynyt verkkokaupassamme.

Tulevalla kaudella lippujen hinnat ovat muuttuneet. Vanhan Kentän lipunmyyntipisteestä ostettavat liput niin TYKY-maksuvälineillä kuin käteisellä tai pankki-/luottokortilla ovat viisi euroa kallimpia kuin verkkokaupasta ennakkoon ostetut liput. Kaikkien kategorioiden pääsyliput maksavat verkkokaupassa 10€.

Opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille portilta ostettu lippu maksaa 12€. Varauduthan todistamaan lippusi alennusoikeus tarvittaessa. Lasten liput maksavat kaikilla maksutavoilla 10€. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Maamme sotaveteraaneilla on aina ilmainen sisäänpääsy otteluun.

Ennakkolipunmyynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä kello 23.59. Ennakkoon ostetut liput voi noutaa Helsingintien puoleisesta pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä (Leirikatu 25).

Ennakkomyynnissä maksutapoina käyvät mobiili-, pankki-, kuin korttimaksutkin.

Mobiilimaksutapoina:

Pivo
MobilePay

Verkkomaksutapana:

OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Aktia

Korttimaksutapana:

Visa, Visa Electron ja Mastercard

Lipunmyynti otteluun alkaa tuntia ennen ottelua, jolloin kentän portit avataan myös yleisölle. Pääsylippuja myydään pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteen lisäksi Lentäjäntien (Lappeenrannan Prisman) puoleisessa päädyssä.

Vanhan Kentän lipunmyyntipisteissä käyvät käteisen rahan lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Vastaanotamme lipunmyyntipisteissä seuraavia luontoisetujen maksutapoja liikuntaetuseteleinä (liikuntaetukortit ei käy):

Edenred
Smartum: Liikunta- ja kulttuuriseteli
Smartum mobiilimaksu ja -verkkomaksu (ei Smartum-kortti)
Tyky+ -setelit, Tyky-Online
ePassi: KulttuuriPassi
Eazybreak liikunta ja kulttuuri

Vastuullinen ottelutapahtuma

Saamme ottaa otteluihin yleisöä ilman viranomaisen määrittelemää ylärajaa. Pesä Ysit huolehtii turvavälien toteutumismahdollisuudesta, joten Vanhaa Kenttää ei myydä täyteen koko kapasiteetin osalta. Toivomme yleisön käyttävän kasvomaskia ja pitävän turvavälin muihin seurueisiin.

Kulkeminen ottelutapahtumaan

Sisäänkäyntejä otteluun on kaksi. Leirikadun puoleisesta pääsisäänkäynnistä ja Lentäjänkadun puoleisesta päädystä. Autolla otteluun saapuville suosittelemme pysäköimistä Lentäjänkadun (Lappeenrannan Prisman) puoleisen päädyn parkkialueelle.

Parkkitilaa Leirikadun päässä on hyvin rajoitetusti ja toivomme parkkialueen jäävän kotijoukkueen pelaajien, vierasjoukkueen, paikalle saapuvan kenttähenkilökunnan ja paikalle saapuvan median käyttöön.

Polkupyörällä ja skootterilla otteluun saapuville on parkkialue pääsisäänkäynnin portin vieressä.

Paikallisliikenne (Aikataulu 7.6-10.8.2021)

Paikallisliikenne kulkee myös Vanhan Kentän vierestä. Ottelutapahtumaan voit saapua seuraavilla bussilinjoilla.

Linja 1
Keskustan tai Länsialueen (Sammonlahti, Skinnarila, Huhtiniemi) suunnalta saapuessasi pysäkki on Lentäjäntien kohdalla.

Linja 1Z
Länsialueen suunnalta saapuessasi pysäkit ovat Lentäjäntien kohdalla (Prisman puoleinen pääty) tai Suonionkadun päässä Leirin R-kioskin kohdalla (Pääsisäänkäynti). Keskustan suunnasta saapuessasi pysäkki on Lentäjäntien kohdalla.

Linja 3 (Ainoastaan lauantaisin)
Linjan päätepysäkki on Lappeenrannan Prismalla Puhakankadulla. Kävelymatkaa Lentäjäntien puoleiseen päätyyn noin 400 metriä.

Linja 4 (ma-pe) ja 47 (la-su)
Mäntylän tai Karhuvuoren suunnasta pysäkkisi on Prisman puoleisessa päädyssä Lentäjäntien kohdalla.

Linja 5
Länsialueen suunnasta saapuessasi pysäkki on Suonionkadulla Leirin R-kioskin kohdalla. Keskustan suunnasta saapuessasi pysäkki on Suonionkadulla.

Paikallisliikenteen aikataulut löydät Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta lappeenranta.digitransit.fi tai pdf muodossa täältä.