Sarita Heikkinen toimii Pesä Ysien pelinjohtajana kaudella 2021. Nykyinen pelinjohtaja Jari Komulainen ei käyttänyt sopimuksessaan ollutta optiovuotta perhesyiden vuoksi.

Sarita Heikkinen päättää pelaajauransa tähän kauteen ja on Pesä Ysien pelinjohtaja kaudella 2021. Heikkisen sopimus kattaa kauden 2021 ja sisältää option kaudesta 2022. Heikkinen teki pelinjohtajana Superpesisdebyyttinsä tiistaina ottelussa Manse PP:tä vastaan Jari Komulaisen ollessa sairaana.

Sarita on osoittanut pelaamansa kahden vuoden aikana vahvaa taktista osaamista ja nauttii suurta luottamusta pelaajien keskuudessa. Olemme erittäin iloisia, että tässä tilanteessa Sarita ottaa vastaan myös pelinjohtohaasteen tulevana kautena. Tämä on meille paras ja luontevin vaihtoehto jatkaa johdonmukaisesti kohti parempaa menestystä, kertoo joukkueen manageri Sakari Myllys.

Nykyinen pelinjohtaja Jari Komulainen ei käyttänyt sopimuksessaan ollutta optiota kaudesta 2021 perhesyiden vuoksi. Komulainen muuttaa syksyllä Kuopioon ja nykyinen elämäntilanne ei mahdollistanut optiovuoden käyttöä.

Tässä elämäntilanteessa perhe- ja työkuviot menivät edelle, enkä pysty käyttämään optiovuotta pelinjohtajana. Muutamme Kuopioon syksyn aikana lähemmäksi tukiverkkoa. Haluan kiittää Pesä Ysejä kuluneesta kahdesta vuodesta ja olen erityisen kiitollinen luottamuksesta ja työrauhasta viimeisen vuoden aikana. Pesä Yseillä on vahva perusrunko edustusjoukkueessa, johon on hyvä rakentaa menestystä tuleville vuosille, Komulainen kertoo.

Myllys haluaa kiittää Komulaista viimeisestä kahdesta vuodesta. Kakkospelinjohtajana kaudella 2019 Ysiessä aloittanut Komulainen luotsasi vaikean alkukauden jälkeen Ysit elokuun kahden ensimmäisen viikon aikana neljään voittoon.

Suuret kiitokset Jarille näistä kahdesta vuodesta. Erityisesti tämä vuosi on ollut hyvin haastava suurten pelaajamuutosten vuoksi, mutta hän on suoriutunut haasteista hienosti ja luotsannut vaikean alkukauden jälkeen myönteisellä asenteella joukkueen hyviin esityksiin. Toivotamme Jarille ja hänen perheelleen menestystä sekä onnea matkalla kohti uusia haasteita, Myllys kertoo.