Kesä on takana ja on aika suunnata katseet jo tulevaa kesää kohti. Kausikorttikampanja alkaa 1.11 ja luvassa on kausikorttilaisille Superpesiksen ottelujen lisäksi myös tukku loistavia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme ympäri Lappeenrantaa. Näistä tarjouksista kerromme tarkemmin ennen perjantaita.

Kausikorttilaisena näet kaikki Pesä Ysien 11 runkosarjan kotiottelua Vanhalla Kentällä ja olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn myös Juvalla pelattavassa kotiottelussa. Kortilla myös ilmainen sisäänpääsy la 29.02.2019 pelattaviin Halli SM-otteluihin Imatran Ukonniemi-areenalla ja niiden päälle vielä mahdolliset harjoitusottelut ja pudotuspelit. Minimissäänkin näet kausikortilla harjoitusotteluiden lukumäärästä riippuen 15 ottelua samalla hinnalla.

Kausikortti on ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja halvin tapa olla joukkueen tukena. Jos varaat korttisi jo marraskuussa maksat yhtä runkosarjaottelua kohden vain 3,25€ ottelua kohden. Mikäli kortteja ei varata vähintään 100:aa kappaletta tai kalenteri kierähtää joulukuun puolelle, niin yhden runkosarjaottelun hinnaksi tulee kausikortilla 5,75€ ottelua kohden. Tilaamalla marraskuussa kausikortin säästät normaaliin lipunhintaan verrattuna peräti 67,5% ja kausikortin normaaliin hintaankin verrattuna 43%.

Kausikortin hinta kaudelle 2020

Marraskuun ajan (1.11-30.11.2019) 39€ (norm. 69€) mikäli sitovia varauksia tulee 100 tai enemmän. Maksat varaamasi kortin vasta joulukuun alussa.

Syyt hankkia kausikortti

1. Näet katsojakeskiarvolla mitattuna Suomen suosituinta naisten joukkueurheilua paikanpäältä.
2. Kausikortti on huomattavasti halvempi tapa seurata Pesä Ysien kotiottelut verrattuna irtolippuihin
3. Kävelet suoraan lippuluukun ohi ja portista sisään ilman jonotusta.
4. Saat yhteistyökumppaneiltamme tukun loistavia tarjouksia samaan hintaan.
5. #MiunJuttu – Olet tärkeä osa Pesä Ysien yhteisöä.