Pelinjohtaja Jerry Stenberg saa avukseen Ykköspesisjoukkueen valmennus- ja pelinjohtotehtäviin Joona Lankisen 1+1 -vuotisella sopimuksella. Lankinen on toiminut Yseissä valmentajana eri joukkueissa niin juniori- kuin aikuistasollakin. Tällä kaudella Mestiksen Imatran Ketterässä kiekkoilevan Lankisen rooli valmennuksessa ja pelinjohdossa tarkentuu talvikauden aikana.

Tämä on hieno mahdollisuus valmentajaurallani ja otan sen mielelläni vastaan. Pyrin tuomaan omalla panoksellani pelinjohdolle uusia näkökulmia harjoitteluun ja pelaamiseen, Lankinen kertoo.

Toiminnanjohtaja Ville Lantta pitää Lankista tulevaisuuden valmentajana, joka tuo varmasti lisäarvoa tulevan kauden joukkueeseen.

Joona on osoittanut jo vuosia seuran organisaation eri joukkueissa olevansa tuleva huippuvalmentaja. Määrätietoinen työ palkitaan aina, ja nyt seuraava hyppäys on edustusjoukkueen valmennustiimiin Stenbergin avuksi. Varsinkin pelillinen osaaminen ja itse pelin ymmärtäminen sekä lainalaisuuksien tunnistaminen ovat Joonan vahvuuksia, joilla saadaan lisäarvoa tulevan kauden joukkueeseen.