Ajoista huolimatta kansallispeli vetää edelleen ihmisiä liikkumaan ja Pesä Yseissä on aktiivisia harrastajia tällä hetkellä lähes 350. Ajankohtaan katsottuna määrä on lievässä kasvussa. Mukaan mahtuu edelleen ja useita uusia ryhmiä on tuotettu koko kesäksi, niin lapsi-vanhempi ryhmistä aikuisten harrastetoimintoihin.

Olemme todella iloisia tästä määrästä, mitä meillä nyt on, kaikille niin raskaan kevään jälkeen. Pesiksellä on imua edelleen ja maakunnan Superpesiksen lippulaivat auttavat myös positiivisesti markkinoinnissa, toiminnanjohtaja Ville Lantta kertoo.

Vaikean kevään jäljiltä harrastetoiminta on saatu kuitenkin hyvin käyntiin. Harrastajia on Lantan mukaan tullut heinäkuun aikana lisää ja sen vuoksi uusia turnauksia suunnitellaan aina syyskuun loppuun saakka.

Kaikki toiminnot on saatu rullaamaan hyvin ja joukkueet keskittyvät vain pelaamaan ja harjoittelemaan. Heinäkuun aikana harrastajia on tullut kokoajan lisää ja olemme joutuneet suunnittelemaan uusien turnauksien järjestämistä loppukaudelle, kun pelikelit näyttävät olevan hyviä aina syyskuun loppuun saakka.