Lyöjäjokeri Henriikka Harinen pysyy Lappeenrannassa ainakin syksyyn 2022 asti.

Lappeenrannan Pesä Ysit on käyttänyt lyöjäjokeri Henriikka Harisen option kaudesta 2022. Harinen teki 1+1 -vuotisen sopimuksen kesäkuun lopussa seuran kanssa ja tuon sopimuksen optiovuosi on nyt käytetty.

Harisen option käyttö jo tässä vaiheessa on vahva osoitus pitkäjänteisestä toiminnasta puolin ja toisin. Olemme seurana saaneet nyt kasattua mieleisen rungon kahdelle seuraavalle vuodelle ja lyöjäjokerin kiinnitys on osa erittäin luontevaa jatkumoa sekä iso palanen tässä kokonaisuudessa, joukkueen manageri Sakari Myllys kertoo.

Viime kaudella joukkueen kapteeniksi valittu Harinen iski 20 ottelun runkosarjassa kaikkiaan 37 juoksua ollen lyöjätilaston 11:s. Joukkueen manageri Myllyksen mukaan optio haluttiin käyttää jo tässä vaiheessa, jotta tulevien kausien joukkueiden kokoamiseen saataisiin rauha.

Meillä on nyt kokonaisuutena rauhallinen tilanne kahdelle seuraavalle vuodelle ja joukkueen rakentamiseen ei tarvitse nyt käyttää niin paljoa aikaa, kun joukkueen runko on hyvin valmiina tuleville vuosille.

Myllys muistuttaa, että Harinen on on osoittanut johtajuutta kapteenin roolissa ja pysynyt myös tärkeänä linkkinä seurajohdon suuntaan.

Harinen on ottanut kapteenina myös erittäin hienoa roolia nuoressa joukkueessa ja on tärkeä linkki myös seurajohdon suuntaan. Yhdessä tekemällä menemme kohti tulevia tavoitteita, päättää Myllys.