Superpesiksen siirtoikkuna sulkeutui eilen 14.08.2020 klo 23.59, mutta Ysien osalta ennen tuota nähtiin yksi siirto. Elina Väre siirtyy loppukauden mittaisella vuokrasopimuksella tamperelaisen Manse PP:n riveihin. Väreellä on sopimus Ysien kanssa kaudesta 2021, joten hän palaa Lappeenrantaan kauden päätyttyä.

Elina Väre siirtyy loppukauden mittaisella vuokrasopimuksella tamperelaisen Manse PP:n riveihin. Kolmatta kauttaan Yseissä pelaava Väre on tällä kaudella pelannut 14 ottelua, joissa on syntynyt kaksi kunnaria ja kolme tavallista juoksua. Pelaamissaan otteluissa Väre on tuonut viisi juoksua.

Väre on Kuusankosken Puhdin kasvatti, joka Superpesisurallaan siirtyy ensimmäistä kertaa Lappeenrannan ulkopuolelle. Kolmen kauden aikana etukentällä pelaava Väre on iskenyt pelaamissaan 54:ssä ottelussa viisi kunnaria ja kymmenen tavallista juoksua. Kaudella 2019 etenijätilastossa 13:ksi sijoittunut Väre on tuonut kaikkiaan 41 juoksua Superpesiksessä.

Manse PP tarvitsi etukenttäpelaajaa ja halusimme antaa useamman vuoden meillä pelanneelle pelaajalle mahdollisuuden pelata pudotuspeleissä Suomen mestaruudesta. Siirto tulee auttamaan meitä tulevaisuudessa, kun Elina palaa Lappeenrantaan ensi kaudeksi pelattuaan kovia pudotuspeliotteluita, toteaa joukkkueen manageri Sakari Myllys.