Jyty -ravit raviradalla perjantaina 28.4.

Jyty -ravit raviradalla perjantaina 28.4.

Lappeenrannan raviradalla järjestetään 28.4.2023 JYTY -ravit. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja sen tarjoaa Jyty Saimaa ry.

Lisätietoa tapahtumasta Lappeen Ravien verkkosivuilta, josta löytyy kaikkien lähtöjen lähtölistat, sekä Ravintola Rakuunan noutopöydän ruokalista.

 

Kainlauri jatkaa kapteenina – Timperi ja Örså adjutanteiksi

Kainlauri jatkaa kapteenina – Timperi ja Örså adjutanteiksi

Eveliina Kainlauri jatkaa Ysien kapteenina myös tulevana kesänä.

Eveliina Kainlauri jatkaa Ysien ykköspesisjoukkueen kapteenina kaudella 2023. Varakapteeneiksi joukkue valitsi keskuudestaan Aliisa Timperin ja Roosa Örsån.

Koko kapteenisto koostuu Ysien omista kasvateista. Kainlauri on ollut edustusjoukkueessa jo kaudesta 2019 lähtien ja on tuona aikana edustanut Ysejä runkosarjassa kaikkiaan 53 ottelussa. Viime kaudella Kainlauri pelasi kaikissa 22 runkosarja ottelussa lyöden 1+7=8 ja tuoden 17 juoksua. Kahdessa putoamiskarsintojen ottelussa Kainlauri löi 1+2=3 ja toi neljä juoksua.

Aliisa Timperi nousi kesken toissa talvena pienen takaportin kautta Ykköspesisjoukkueen riveihin, kun Ysit luopuivat sarjapaikastaan suomensarjassa. Kausien 2014 ja 2017 välillä 46 Superpesisottelua ja sen jälkeen pääasiassa suomensarjassa pelannut Timperi keräsi viime kesänä yhden lyödyn juoksun ja 47 kärkilyöntiä pelaamissaan 17 ottelussa.

Roosa Örså pelasi viime kaudella Ykköspesiksessä myös 17 ottelua keräten kaikkiaan 1+14=15 lyötyä ja kuusi tuotua juoksua. Kesän aikana Örså pelasi myös tyttöjen Superpesistä Haminan Palloilijoiden riveissä ja oli 5+32=37 lyödyllä juoksulla koko sarjan lyöjätilaston neljäs.

Koululaisottelu vetää katsomoita täyteen

Koululaisottelu vetää katsomoita täyteen

Torstaina 1.6.2023 klo 12.00 Vanhalla Kentällä pelattava koululaisottelu vetää katsomoita täyteen. Tähän mennessä ottelua on ilmoittautunut seuraamaan lähes 700 nuorta ja lasta Lappeenrannan kouluista.

Lappeenrannan kaupungin isännöimässä ottelussa Ysit saavat vieraaksi Jyväskylän Kirittäret Talentin. Vanhan kentän katsomot eivät ole pullistelleet samaantyyliin katsojista hetkeen, sillä edellisen kerran samassa mittaluokassa katsojia oli kesäkuussa 2019, kun kotiottelua Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan seurasi peräti 674 katsojaa paikan päällä.

Suunnitelmia koululaisottelusta jouduttiin siirtämään viime vuonna vallitsevan tilanteen vuoksi vuodella eteenpäin, mutta tulevana kesänä Lappeenrannan koululaiset pääsevät Vanhalle kentän katsomoihin.