Ilmoittautuminen matalankynnyksen ryhmiin alkaa keskiviikkona

Ilmoittautuminen matalankynnyksen ryhmiin alkaa keskiviikkona

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja oppimaan pesäpallon saloja Pesä Ysien matalankynnyksen ryhmiin.

Mukaan voit ilmoittautua verkkokaupasta löytyvän tuotteen kautta

Ilmoittautuminen Pesä Ysien pesiskouluun (6-12v), Snapesikseen (4-5v) ja Lapsi-Vanhempiryhmään alkaa huomenna keskiviikkona klo 12.

Pesiskoulu alkaa 15.5 ja koko kesän ajan aina 14. elokuuta asti kerran viikossa niin Vanhan Kentän pääpesiskoulussa kuin ympäri maakuntaa siellä saa harjoitellaan pesäpallon perustaitoja, pelata ja harrastaa monipuolista liikuntaa.

Tarkempaa tietoa Pesiskoulusta löydät täältä

Snadipesis on 4-5 -vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettu liikuntaleikkikoulu, jossa pääsee kehittämään monipuolisesti perusmotoriikkaa sekä kokemaan liikunnan iloa.

Tarkempaa tietoa Snadipesiksestä löydät täältä

Lapsi-Vanhempiryhmässä on tarkoitettu 2-3 -vuotiaille ja ryhmässä lapsi pääsee kehittämään motorisia taitojaan oman vanhemman kanssa.

Tarkempaa tietoa Lapsi-Vanhempi -ryhmästä löydät täältä

Heinäkuun kotiottelussa Poria vastaan tehdään hyvää

Heinäkuun kotiottelussa Poria vastaan tehdään hyvää

28.07.2023 pelattavassa Ykköspesiksen runkosarjaottelussa Porin Pesäkarhut Akatemiaa vastaan pelataan tärkeän asian puolesta. Otteluun myytävien kumppanipakettien tuotosta 25% lahjoitetaan Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:lle.

Yli 30 yhteistyökumppania on jo lähtenyt mukaan tapahtumaan ja YsitTekeeHyvää-yhteistyökumppanit mahdollistavat yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn illan otteluun. Otteluun ei siis ole erillisiä ennakkolippuja.

Ilmaisottelun kumppanipakettien tuotosta 25% lahjoitetaan Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:lle. Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää: www.pesaysit.fi/ysittekeehyvaa