OP Etelä-Karjalan Lasten Liikuntakoulu 7–12-vuotiaille Visma Areenalla Skinnarilassa

OP Etelä-Karjalan Lasten Liikuntakoulu 7–12-vuotiaille Visma Areenalla Skinnarilassa

Lasten Liikuntakoulu järjestetään lauantaisin 28.1.-29.4. klo 16-17 Visma Areenalla. Liikuntakoulu on MAKSUTON JA AVOIN KAIKILLE 7-12-vuotiaille!

Luvassa on liikunnan iloa hyvässä seurassa, sillä liikuntakoulun monipuolisesta ohjelmasta vastaavat PEPO:n, Lappeenrannan Urheilu-Miesten ja Pesä Ysien ohjaajat.

Liikuntakoulun tarkemman aikataulun löydät OP Etelä-Karjalan verkkosivuilta.

Iloisiin tapaamisiin!

Ykköspesiksen otteluohjelma julkaistu – Kausi alkaa kolmen vierasottelun putkella

Ykköspesiksen otteluohjelma julkaistu – Kausi alkaa kolmen vierasottelun putkella

Kauden 2023 Ykköspesiksen otteluohjelma on julkaistu. Ysien osalta kausi alkaa kolmella peräkkäisellä vierasottelulla, kun joukkue avaa kautensa viime syksyn putoamiskarsinnoissa vastaan tulleen Janakkalan Janan vieraana. Samalla viikolla joukkue lähtee ensimmäiseen tuplaotteluiden viikonloppuun kohti Etelä-Pohjanmaata kohtaamalla 13.5. ensin sarjanousija Seinäjoen Maila-Jussit ja seuraavana päivänä viime syksynä Superpesiskarsinnoissa Roihuttarille hävinneen Lappajärven Veikot.

Kolmen vierasottelun jälkeen Ysit pelaavat kolme ottelua kotikentällään Vanhiksella. Kauden kotiavaukseen 20.5. Ysit saavat vieraita Kurikasta, kun Jalasjärven Jalas saapuu Vanhikselle. Perinteiseen tapaan Ysit pelaavat myös yhden kotiottelun Juvan Sinisellä Laguunilla, johon vieraaksi saapuu Yseissä pelaajauransa kolme viimestä kautta pelannut ja kaudella 2021 pelinjohtajana toimineen Sarita Heikkisen johtama Tyrnävän Tempaus.

Kauden 2023 uutuutena on koululaisottelu, joka pelataan 1.6. klo 12.00 Vanhalla Kentällä. Lappeenrannan kaupungin isännöimään otteluun vieraiksi saapuvat paikalle tuolloin oppilaat kaupungin eri kouluista.

Ykköspesiksen naisten Itä-Länsi palaa 30 vuoden tauon jälkeen

Ykköspesis saa alkavalla kaudella omat tähdistöottelunsa. Miesten ja ensimmäistä kertaa 30 vuoteen pelattava naisten Ykköspesiksen Itä-Länsi tuovat arvo-otteluhuuman Kankaanpäähän lauantaina 15.7

Kankaanpäähän luvassa on harvinaisempi huippupesistapahtuma. Kankaanpäässä on aiemmin pelattu tyttöjen Itä-Länsi 1977 ja poikien Itä-Länsi 1988 sekä naisten Liitto-Lehdistö-ottelu 1985. Idän ja Lännen aikuispelaajien kohtaaminen on laatuaan ensimmäinen.

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi pelattiin viimeksi Haminassa 2014-16 ja Varkaudessa 2018. Naisten vastaavaa ei ole kertaakaan aiemmin pelattu jaksopelijärjestelmällä, sillä ottelua todistettiin edellisen kerran Ylöjärvellä kaudella 1993.

”Ärrä tekee hyvää paikallisesti” -kampanjasta E-tytöille tuhat euroa

”Ärrä tekee hyvää paikallisesti” -kampanjasta E-tytöille tuhat euroa

Pesä Ysien E-tytöt on palkittu tuhannen euron palkinnolla R-Kioskin ”Ärrä tekee hyvää paikallisesti” -kampanjassa. Lokakuun ja joulukuun välisenä aikana Pesä Ysien E-tyttöjen nimiin tehtiin Kaukaan R-Kioskilla ostoja sen verran, että joukkue sijoittui kymmenen parhaan joukkoon maanlaajuisesti.

”Ärrä tekee hyvää paikallisesti” -kampanja on R-kioskiketjun oma yhteiskuntavastuuohjelma, jossa tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten R-kauppiaiden valitsemiin lähiyhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin. Ohjelmassa paikallinen R-kauppias valitsee asiakkailtaan saamiensa ehdotusten joukosta itselleen ja lähiyhteisölle tärkeän kohteen, johon varat lahjoitetaan.

Kolmen kuukauden välein R-kioski palkitsee ketjun kymmenen parasta kioskia lahjoittamalla 1000 euroa kauppiaan valitsemalle kohteelle.

Seurapäivään avoimet ovet lauantaina

Seurapäivään avoimet ovet lauantaina

Pesä Ysit järjestää seurapäivän tulevana lauantaina 14.01.2023 kello 10.30-13-30 Kourulan Palloiluhallissa.

Paikalla ovat Ysien Ykköspesisjoukkueen lisäksi omilla ständeillään yhteistyökumppanimme Urheilu-Koskimies ja Tackla. KARHUn mailatestausta on myös luvassa heti aamutuimaan.

Harjoitusten jälkeen Ykköspesisjoukkueen paikalla olevat pelaajat ja pelinjohto ovat tavattavissa ylätasanteella klo 13.15-13.30.