Kaukaan R-Kioskilla voit tukea E-tyttöjen toimintaa

Kaukaan R-Kioskilla voit tukea E-tyttöjen toimintaa

Käymällä Kaukaan R-kioskilla voit helposti tukea Pesä Ysien E-tyttöjen toimintaa.

”Ärrä tekee hyvää paikallisesti” -kampanja on R-kioskiketjun oma yhteiskuntavastuuohjelma, jossa tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten R-kauppiaiden valitsemiin lähiyhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin. Ohjelmassa paikallinen R-kauppias valitsee asiakkailtaan saamiensa ehdotusten joukosta itselleen ja lähiyhteisölle tärkeän kohteen, johon varat lahjoitetaan.

Kaukaan R-kioski Standertskjöldinkadulla on kilpailussa mukana ja heidän kohteensa on Pesä Ysien E-tytöt. Edellisessä jaksossa Kaukaan R-kioski lähti mukaan ja kolmen kuukauden aikana sijoitus nousi sijalta 192 peräti sijalle 20.

Lokakuussa alkanutta jaksoa on nyt kulunut kolmisen viikkoa ja Kaukaan R-kioski on koko maan tuloslistalla sijalla neljä. Kolmen kuukauden välein R-kioski palkitsee ketjun kymmenen parasta kioskia lahjoittamalla 1000 euroa kauppiaan valitsemalle kohteelle.

Pesä Ysien E-tyttöjä voit tukea ostamalla välipalasi Kaukaan R-Kioskilta. Välipaloihin lasketaan seuraavat tuotteet.

Annosjuomat: Kahvi, Tee, Kaakao
Lämmin deli: Hodari, Makkara, Taquito, Pizza, Slaider
Deli: Leivät, Patongit, Paninit, Salaatit, Smoothiet, Mehut ym.
Paistotuotteet: Pullat ja suolaiset paistotuotteet

Niko Kaukovallasta Pesä Ysien uusi puheenjohtaja

Niko Kaukovallasta Pesä Ysien uusi puheenjohtaja

Maanantaina järjestetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa Pesä Ysit ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu kotkalainen Niko Kaukovalta. Kuusi vuotta yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Ulla Timperi väistyy puheenjohtajan paikalta, mutta jää seuran hallitukseen.

Imatralaislähtöinen, mutta nykyään Kotkassa asuva Niko Kaukovalta on Pesä Ysien uusi puheenjohtaja. Pitkään pesäpallon parissa toiminut Kaukovalta on entinen erotuomari, joka tuomitsi Superpesiksessä kaikkiaan 119 ottelua kausien 2001-2011 välisenä aikana. Kaukovalta valittiin vuonna 2008 tuomitsemaan Raahessa pelattu miesten Itä-Länsi ottelu.

Kotkalaisen Pihkoon koulun rehtorina toimiva Kaukovalta toimi myös Pesäpalloliiton tuomarijohtajana vuosina 2014-2016 ja Etelä-Karjalan maakunnan pesäpallotuomarikouluttajana vuodet 1998-2010.

Mukava tulla osaksi uutteraa ja yhteisöllistä urheiluseuraa. Ysien tuote on laadukas ja lappeenrantalaisilla sekä lähikuntien lapsilla on virikkeellinen ja tavoitteellinen toimintaympäristö harrastaa ja kilpailla niin pesiskoulussa kuin seuratasolla, Kaukovalta kertoo.

Kaukovallan mukaan niin kilpailulliset tavoitteet kuin seuran kehittäminenkin kaikilla osa-alueilla ovat tulevaisuudessa tärkeässä roolissa.

Kilpailullisesti Ysien tulee tavoitella naisten pääsarjatasoa. Meidän pitää pyrkiä yhdessä pitämään huolta laadukkaista harjoittelupaikoista ja markkinoimaan osaltamme jatko-opiskelumahdollisuuksia seutukunnassa. Myös Vanhan Kentän tilapäivitys on tärkeä palanen näkyvyyttä ja viihtyvyyttä.

Vuodesta 2016 lähtien ja pisimpään yhtäjaksoisesti Pesä Ysien puheenjohtajana toiminut Ulla Timperi valittiin seuran hallitukseen. Uudelle kaksivuotiskaudella valittiin myös erovuorossa ollut Ville Mäkelä.

Pesä Ysit ry:n hallitus

Niko Kaukovalta, Puheenjohtaja
Ville Lantta
Ville Mäkelä
Ulla Timperi
Heidi Tolvanen

Ilmoittautuminen syksyn snadipesikseen on käynnistynyt

Ilmoittautuminen syksyn snadipesikseen on käynnistynyt

Matalankynnyksen kerhotoiminnot alkavat 2017-2019 syntyneiden osalta reilun viikon kuluttua eli 16.10. Kesämäenrinteen koululla klo 16.00-17.00. Syyskauden jakso on 16.10.-18.12. poislukien Isänpäivä su 13.11, jolloin kerhotoimintoja ei järjestetä. Hinta on syyskaudelta 30e

Mukaan pääset ilmoittautumaan verkkokauppamme kautta tai suoraan tästä linkistä

Mukaan pääsevät 25 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoita jo NYT ilmoittautumisen lisätietoja kohdassa, mikäli lapsenne haluaa osallistua kevätkaudelle tammikuu-huhtikuu. Syyskaudelle ilmoittautuneilla on etuosto-oikeus paikkaan kevätkaudelle. Kevätkaudella paikka ja kellonaika on samat. Kevätkauden hinta on 50e. Ilmoittautuminen kevätkaudelle avataan joulukuussa.