STH-Service ja Pesä Ysit monivuotiseen yhteistyöhön

Teollusuushydrauliikan pitkän linjan asiantuntijana tunnetuksi tullut STH-Service lähtee vahvasti mukaan seuran matalankynnyksen toimintoihin, joita ovat kaikki kerhot, Pesiskoulut sekä Snadipesis ja Lapsi-vanhempi ryhmät.

Aivan mahtavaa pesiskoulujemme ja matalan kynnyksen kerhotoimintojen kannalta, kun pitkänlinjan huipputoimija lähtee arvomaailmallisesti tärkeimpään toimintaamme mukaan useamman vuoden panostuksella. Tällaiset asiat tuovat lisää virtaa toimintaamme näinä vaikeina aikoina ja saamme tuotettua laadukasta toimintaa jatkossakin ympäri maakuntaa. Tämän parempaa joululahjaa ei osannut edes toivoakaan tähän loppuvuoteen, toteaa pitkäjänteisestä kumppanuudesta erittäin mielissään oleva toiminnanjohtaja Ville Lantta.

STH-Service Oy on prosessi- ja ympäristöteollisuuden hydrauliikkaan erikoistunut yritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat järjestelmien parannukset ja linjaoptimointi, laitteiden huolto- ja korjaustyöt, suunnitellut seisokkityöt sekä ennakkohuollot. Palvelemme tehokkaasti myös mahdollisissa vikatilanteissa ja huolehdimme järjestelmän korjauksen loppuun saakka.

Otteluohjelma julkaistu – Superlauantai tuo IPV:n Vanhikselle

Otteluohjelma julkaistu – Superlauantai tuo IPV:n Vanhikselle

Vanhalla Kentällä vietetään 22. toukokuuta todellista superlauantaita, kun ensin Pesä Ysit kohtaa kotikentällään sarjanousijan helsinkiläisen Roihun ja myöhemmin samana päivänä IPV kohtaa Pattijoen Urheilijat.

Pesä Ysit avaa sarjakautensa 14.05. kotiottelulla Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Reilua viikkoa myöhemmin Vanhiksella vietetään Superlauantaita, kun Ysit kohtaa kello 13 ensin sarjanousija Roihuttaret Helsingistä ja tuon ottelun perään IPV pelaa Superpesiksen kotiottelunsa Vanhiksella, kun se kohtaa klo 17 Pattijoen Urheiljat. Vain kerran aiemmin Vanhalla Kentällä on pelattu miesten Superpesistä. Kesäkuussa 2014 Kouvolan Pallonlyöjät ja Kiteen Pallo kohtasivat Superpesisottelussa, jonka Kouvola vei lopulta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2-1 lukemin.

Lappeenrannassa vierailevan Pattijoen Urheilijoiden riveistä löytyy Pesä Ysien oma kasvatti. Joukkueen lukkari Topi Kosonen pääsee pelaamaan jälleen kotikentällään. Kosonen lähti Lappeenrannasta vuosituhannen alussa ja päätyi Mäntyharjun ja Jyväskylän kautta Raaheen, jossa on pelannut nyt 17 kauden ajan. Kaikkiaan 460 runkosarja- ja 104 pudotuspeliottelua Pattijoen riveissä pelanneen Kososen paluu saa Ysien toiminnanjohtaja Ville Lanta innostumaan.

Aivan mahtavaa saada Topi mukaan Vanhikselle ja nykyjuniorimme näkevät hänen pelaavan kotikentällään paikanpäällä. Superlauantaista on tulossa upea ja yhteistyössä IPV:n kanssa voimme tuottaa tällaisia helmiä kauden alkuun.

Kauden aikana myös muita Ysien otteluita järjestetään normaalista poikkeavissa ajoissa tai paikoissa. Kesäkuun ensimmäisenä päivänä Ysit kohtaa Hyvinkään Tahkon kello 12 koululaisottelussa. Viime kaudella joukkueiden piti kohdata myös koululaisottelussa, mutta koronaepidemian vuoksi suunnitelmia jouduttiin muuttamaan.

Viime kaudelta peruuntunut koululaispeli tiistaina 1.6. on hyvää jatkumoa vuoden 2015 kokeilulle. Lappeenrannan kaupunki on myös isosti mukana päivässä ja päivä on koululaisille hieno tilaisuus nähdä pesistä pienen kävely- tai pyöräretken päässä.

Kahtena edellisenä kautena Pesä Ysit on vienyt kotiottelunsa Juvan Siniselle Laguunille. Ensimmäisessä ottelussa kaudella 2019 se kaatoi Kempeleen Kirin jaksoin 2-0 ja viime kaudella samoin numeroin kaatui Siilinjärven Pesis. Toiminnanjohtaja Lantta tietää Juvan olevan hyvä paikka Yseille ja kiittää myös samalla Juvan kuntaa aktiivisuudesta ja pesismyönteisyydestä.

Juva -pelien sarja jatkuu tulevanakin kesänä ja Siilinjärvi on sinne luontainen savolainen vastustaja. Kiitokset jo tässä vaiheessa Juvan kunnalle ja aktiiviselle sekä pesismyönteiselle kunnanjohtaja Mervi Simoskalle. Päivä on ollut aina onnistunut ja olemme aina Juvalla käydessä voittaneet kummatkin ottelut 2-0 lukemin.

Timperi jatkaa Ysien puheenjohtajana

Timperi jatkaa Ysien puheenjohtajana

Keskiviikkona sääntömääräisessä syyskokouksessa Ulla Timperi valittiin jatkamaan Ysien puheenjohtajana. Kaksivuotiskaudelle hallitukseen valittiin myös erovuorossa ollut Kalle Saarela ja vanhoina jäseninä jatkavat niin Ville Lantta kuin Antti Häkämies.

Kaksivuotiskauden uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Ville Mäkelä.