Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Lappeenrannan Energia

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Lappeenrannan Energia

Tulevina viikkoina esittelemme pääyhteistyökumppaneitamme ja annamme heille tilaisuuden kertoa miten ja miksi he lähtivät yhteistyöhön Ysien kanssa. Tänään vastausvuorossa on Lappeenrannan Energian asiakkuusjohtaja Jussi Selenius.

Lappeenrannan Energia on ollut kymmeniä vuosia Ysittärien toiminnassa mukana ja vuosien varrella yhteistyö on kehittynyt urheiluseuran tukemisesta enemmän kumppanuuteen. Meidän tarpeet näkyvyyden ja markkinoinnin osalta on muuttunut ja samalla myös yhteistyön painopiste on siirtynyt enemmän juniorien ja juniorityön kehittämiseen. Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa Pesä Ysien tekemää arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa Etelä-Karjalan alueella. Arvostamme Pesä Ysien aktiivista yhteydenpitoa ja ideointia yhteistyön kehittämisestä.

 

Terveysuhka liian suuri sarjan aloittamiseen kesäkuun alussa

Terveysuhka liian suuri sarjan aloittamiseen kesäkuun alussa

Pesäpalloliiton johtoryhmän tekemät uusimmat linjaukset ovat herättäneet paljon keskustelua ja niihin liittyviä kysymyksiä on esitetty runsaasti. Tilannetta selventääkseen Pesä Ysit Ry:n hallitus haluaa antaa seuraavan lausunnon vallitsevasta tilanteesta.

Pesä Ysit ei näe mitenkään järkevänä aloittaa Naisten Superpesiksen sarjapelejä kesäkuussa, eikä nykytiedon valossa heinäkuussa. Toivomme vilpittömästi, että sarjan pelaaminen elo-syyskuussa olisi vielä mahdollista.

Seuran sisäisissä keskusteluissa erityisesti pelaajilta sekä valmennukselta kerätyssä palautteessa nykyinen viruksen aiheuttama terveysuhka koetaan liian suurena, jotta pelaaminen ja harjoitteleminen voitaisiin tehdä täysipainoisesti.

Lisäksi seuraorganisaation mahdollisuudet taata niin pelaajien ja katsojien kuin toimihenkilöidenkin terveys sekä turvallisuus ottelutapahtumissa ovat puutteelliset vallitsevan epidemian osalta. Pelien pelaaminen tyhjille katsomoille tai rajoitetuille yleisömäärille ei poista ongelmaa, vaan lisäisivät vain talousongelmia.

Pesä Ysit haluaa turvata niin pelaajat kuin yleisönkin ja mahdollistaa heille turvallisen tavan lajin harjoittamiseen ja seuraamiseen. Toivomme, että seuramme juniorit ja aikuiset pääsevät mahdollisimman pian taas yhdessä harjoittelemaan, pelaamaan ja esittämään iloista pesistä uskolliselle kotiyleisöllemme ja laajoille tukijoukoillemme.

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Auto-Suni

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Auto-Suni

Tulevina viikkoina esittelemme pääyhteistyökumppaneitamme ja annamme heille tilaisuuden kertoa miten ja miksi he lähtivät yhteistyöhön Ysien kanssa. Tänään vastausvuorossa on muutaman vuoden tauon jälkeen Pesä Ysien kumppaniksi palannut lappeenrantalaisen Auto-Sunin toimitusjohtaja Ville Suni.

Miten kumppanuus aikoinaan alkoi ja miten se on kehittynyt vuosien varrella?
Päätimme lähteä pitkän tauon jälkeen mukaan Kumppaniksi, koska esitys Pesä Ysien puolelta oli niin fiksusti rakennettu ja myös viestitty.

Mitä haluatte kumppanuudelta eniten ja millaista viestiä haluatte tuoda?
Kumppanuus on aina vahva lupaus. Mielestämme se tarkoittaa molemminpuolista yhteistyötä, jonka täytyy luoda molemmille osapuolille lisäarvoa. Niin myötä kuin vastamäessä.

Nyt sana on vapaa…
Paikallisessa yhteistyössä on voimaa myös poikkeustilanteessa!

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Lappeenrannan Asuntopalvelu

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: Lappeenrannan Asuntopalvelu

Tulevina viikkoina esittelemme pääyhteistyökumppaneitamme ja annamme heille tilaisuuden kertoa miten ja miksi he lähtivät yhteistyöhön Ysien kanssa. Tänään oman vuoronsa saa Lappeenrannan Asuntopalvelu ja toimitusjohtaja Martti Mäkelä.

Pesä Ysien ja Lappeenrannan Asuntopalvelun yhteistyö alkoi rakentua vuosituhannen vaihteessa eli noin 20 vuotta sitten, kun Pesä Ysit aloittivat laajemman pesäpallokoulutoiminnan. Me Asuntopalvelulla haluamme kannustaa asukkaitamme ja lapsia liikkumaan, sekä mahdollistaa tutustumisen eri lajeihin. Yhteistyö Pesä Ysien kanssa on tiivistynyt vuosien varrella ja on ollut ilo huomata, kuinka markkinointinäkyvyyden eteen on tehty uusia, idearikkaita ja toimivia ratkaisuja.

Pääyhteistyökumppanit esittelyssä: SK Kiinteistö- ja Saneerauspalvelu

Tulevina viikkoina esittelemme pääyhteistyökumppaneitamme ja annamme heille tilaisuuden kertoa miten ja miksi he lähtivät yhteistyöhön Ysien kanssa. Ensimmäisenä oman vuoronsa saa SK Kiinteistö- ja Saneerauspalvelu ja toimitusjohtaja Veli-Pekka Kinnunen.

Miten kumppanuus aikanaan alkoi ja miten se on kehittynyt vuosien varrella?
Kumppanuus alkoi hyvällä myyntimiehen puheella. Vuorovaikutus hyötyjä saatu puolin ja toisin.

Mitkä asiat ovat vaikuttaneet eniten, kun kumppanuus on kestänyt pitkän ajan?
Kaikin puolin hyvä meininki ja hyvä markkinanäkyvyys.

Mikä kumppanuudessa on Pesä Ysien kanssa parasta?
Mainos näkyvyys ja siitä saadut hyvät hyödyt

Mitä haluatte kumppanuudelta eniten ja millaista viestiä haluatte tuoda?
Yhteistyössä on voimaa.