Kumppanuus Lappeenrannan Energia kanssa jatkuu

Kumppanuus Lappeenrannan Energia kanssa jatkuu

Lappeenrannan Energia ja Pesä Ysit ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää muun muassa näkyvyyselementtejä Vanhalla Kentällä sekä lisäpanostusta seuran junioripuolelle.

Yhteistyön myötä vahvasti lappeenrantalaisessa urheilussa mukana oleva Lappeenrannan Energia tulee näkymään ympäri maan seuran juniori- ja Superpesispelaajien kypärissä sekä peliasuissa.

Pesä Ysien toiminnanjohtajan Ville Lantan mukaan Energia oli heti alkumetreistä lähtien samalla sivulla, kun pitkäjänteinen juniorityö oli yksi keskusteluiden aiheista.

Lappeenrannan Energia arvostaa paljon seuran tekemää pitkäjänteistä juniorityötä ja halusi olla myös siellä tiiviimmin mukana. Energia tulee näkymään kaikkien junioripelaajien kypärissä sekä peliasuissa ja ne muistuttavat ihmisiä joka päivä perinteisestä toimijasta alueellamme.

Kuusi harjoitusottelua edessä, kapteenisto valittu talvikaudelle

Kuusi harjoitusottelua edessä, kapteenisto valittu talvikaudelle

Pesä Ysit pelaavat talvikaudella helmikuun lopun Halli-SM otteluiden lisäksi kuusi harjoitusottelua. Myös talvikauden kapteenisto on valittu.

Ensimmäisen harjoitusottelunsa Ysit pelaavat sunnuntaina 02.02. Kotkassa pelattavassa Haminan Palloilijoiden turnauksessa, jossa Ysit saavat vastaansa emäntäjoukkueen lisäksi Espoon. Ruonalan urheiluhallissa pelattavat ottelut alkavat kello 8.30 ja kello 11.30. Lisäksi Ysien suomensarjan joukkue on mukana Kotkassa ja pelaa myös kaksi harjoitusottelua samana päivänä.

Pelinjohtaja Jari Komulainen on nimennyt joukkueen talvikauden kapteeniston. Joukkueen kapteenina talvikaudella toimii kokenut Sarita Heikkinen, joka saa adjutanteikseen Henriikka Harisen sekä Hanna Järven.

Toukokuun alussa alkavalle kilpailukaudelle joukkue nimeää joukostaan kapteenin ennen kauden alkua.

Superpesisjoukkueen kaikki harjoitusottelut löydät täältä

Yhteistyökumppanit yrityskaupassa

Yhteistyökumppanit yrityskaupassa

Kaksi Pesä Ysien yhteistyökumppania ovat tehneet joulukuussa yrityskaupan. SK Kiinteistö -ja saneerauspalvelu Oy on ostanut Tk-Talohuolto Oy:n koko liiketoiminnan ja yrityksen kalusto sekä henkilökunta siirtyvät myös kaupan mukana. TK-Talohuolto Oy:n toiminta ja henkilöstö jatkavat entiseen malliin nimeä myöten. Lähtökohtana kaupalle oli, ettei mitään radikaaleja muutoksia yrityksissä muuten tapahdu.

Mahdollisuus tähän avautui ja haasteisiin pitää tarttua, eikä tilaisuutta voinut jättää käyttämättä. Asiaan vaikutti paljon Teron jääminen yhtiön palvelukseen jatkossakin. Saamme varmasti tästä toimivan ja hyvin laajalla rintamalla palvelevan konseptin Etelä-Karjalan alueelle, kertoi SK kiinteistö ja saneerauspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Kinnunen.

Tuli hyvä mahdollisuus liittyä vähän isomman matkaan ja tätä kautta saada stressiä pois omaltakin kohdalta. Upeaa olla mukana tekemässä vähän suurempaa kokonaisuutta, totesi Tk-Talohuollon toimitusjohtaja Tero Kontunen.