Ysien ja IPV:n junioriturnaus loppuunmyyty

Ysien ja IPV:n junioriturnaus loppuunmyyty

Pesä Ysien ja IPV:n yhdessä järjestämä perinteinen talviturnaus Ukonniemi Areenalla on loppuunmyyty. 14.-15.03.2020 pelattavaan turnaukseen on lähtenyt mukaan 40 joukkuetta D-junioreista aina pienempiin G-junioreihin.

Lauantaina 14.3. D-Pojat mittelevät turnausvoitosta ja sunnuntaina 15.3. aamulla pienimmät ikäluokat, joilla on tenavakenttä käytössä pelaavat. Iltapäivästä eteenpäin voimiaan mittelevät D-Tytöt ja E-Pojat.

Tänä vuonna turnausjoukkueet tulevat Hyvinkää-Lahti-Jyväskylä-Joensuun akselin sisäpuolelta. Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta on onnellinen, että turnaus saatiin jo tässä vaiheessa täyteen ilman suurempaa markkinointia.

Emme ole merkittävästi markkinoineet turnausta, vaan vanhoilta pohjilta kävimme lähiseurat ensin läpi ja turnaus tuli täyteen. Olemme löytäneet hyvän paikan turnaukselle maaliskuulta ja yhdessä Haminan Palloilijoiden helmikuun ison turnauksen kanssa pystymme tekemään useille joukkueille mukavan talvirytmin, kun turnauksilla on 4-5 viikkoa väliä.

Tervetuloa seuraamaan junioripesäpalloa koko viikonlopun ajaksi. Turnauksen kahvio palvelee koko viikonlopun ajan.

Vuosikymmeniä kestänyt yhteistyö UK Koskimiehen kanssa jatkuu

Vuosikymmeniä kestänyt yhteistyö UK Koskimiehen kanssa jatkuu

Pesä Ysit ja Urheilu-Koskimies ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, johon liittyy oleellisesti myös KARHU-pesistuoteperhe L-Tec Sport Oy:n kautta. Alkava uusi vuosikymmen on jo kuudes, jolla Pesä Ysit ja UK Koskimies tekevät yhteistyötä pesäpallon parissa. Kumppanuuden muodot ovat moninaisia ja tulevanakin vuonna panostukset kohdistuvat niin seuran juniori- kuin kilpapesistoimintaan.

Tämä on mahtavaa sitoutumista kumppanilta. Harvan kumppanin kanssa on saatu tehdä yhteistyötä kohta kuudella eri vuosikymmenellä. Loistava palvelu, hyvä sijainti ja asiantunteva henkilökunta takaavat sen, että Urheilu-Koskimies on juuri se kumppani kenen kanssa haluamme olla yhteistyössä, kuvailee Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Kumppanuus näkyy jatkossa todella monilla erilaisilla mainonnan muodoilla, aktiivisilla tempauksilla, ottelutapahtumissa ja päivittäisessä arjessa tutun yhteyshenkilömme Otto Kasken luotsaamana.

Kun vanhan liiton miehiä olen, niin tähän kohtaan voi vähän heittää isoa positiivista slogania, että vaihtoehto verkkokaupalle pitää 100-prosenttisesti paikkansa. Ratakadun kivijalkamyymälä on meidän juttu, myöntää Lantta.

Yhteistyö Urheilu-Koskimiehen kanssa ei kata pelkästään seuran Superpesisjoukkuetta vaan myös sen junioritoiminnan. Lisenssimäärissä Savo-Karjala -alueen suurimmaksi seuraksi noussut Pesä Ysit on UK Koskimiehelle tärkeä yhteistyökumppani.

Pesä Ysit on meille erittäin tärkeä kumppani ja kun seura on vielä kasvu-uralla junioritoiminnankin suhteen, niin me haluamme olla matkassa ilman muuta tällaisen seuran kanssa, kertoi UK Koskimiehen seurapalloiluvastaava Otto Kaski.

Kasken mukaan tulevan kauden kummipelaajan valinta oli helppo, kun siihen annettiin mahdollisuus ensimmäisten joukossa.

Meillä on ollut oma kummipelaaja jo vuosia ja olemme saaneet valita pelaajan aina ensimmäisten joukossa. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja kiinnitimme lukkarilahjakkuus Essi Rytterin välittömästi UK:n talliin.

Tyttöjen Halli-SM:n otteluohjelma julkaistu

Tyttöjen Halli-SM:n otteluohjelma julkaistu

Maaliskuussa Imatralla järjestettävän tyttöjen Halli-SM:n alkuturnauksen otteluohjelma on julkaistu.

Pesä Ysien B-tytöt järjestävät Halli-SM alkuturnauksen maaliskuussa Imatran Ukonniemi-Areenalla. Alkulohko D:n muut joukkueet ovat Haminan Palloilijat, Hyvinkään Tahko ja Helsingin Roihu.

Otteluohjelma 01.03.2020

klo 09.00 Pesä Ysit – Haminan Palloilijat
klo 11.00 Hyvinkään Tahko – Helsingin Roihu
klo 13.00 Haminan Palloilijat – Hyvinkään Tahko
klo 15.00 Helsingin Roihu – Pesä Ysit
klo 17.00 Haminan Palloilijat – Helsingin Roihu
klo 19.00 Hyvinkään Tahko – Pesä Ysit

Alkuturnaukset pelataan neljässä alkulohkossa yksinkertaisena sarjana. Lopputurnauksessa selviytyvät alkuturnausten kaksi parasta joukkuetta tai lohkovoittajat ja kolme parasta toiseksi sijoittunutta, jos lopputurnauksen järjestäjä ei sijoitu alkuturnauksessaan kahden parhaan joukkoon.

Lopputurnaukset pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana. Lohkojen voittajat pelaavat loppuottelussa ja lohkojen kakkoset pronssiottelussa.

Tasapistetilanteessa ja lohkovoittajia vertailtaessa joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti:
1) pisteet ottelua kohden
2) voitetut ottelut ottelua kohden
3) 3 pisteen voitot ottelua kohden
4) kaikkien otteluiden jaksoero ottelua kohden, voitetut-hävityt
5) kaikkien otteluiden juoksuero
6) voitettujen jaksojen määrä ottelua kohden
7) kaikissa otteluissa tehdyt juoksut

Ysit ja Tackla Pro jatkavat pitkää yhteistyötään

Ysit ja Tackla Pro jatkavat pitkää yhteistyötään

Pesä Ysit ja Tackla Pro Oy jatkavat pitkää yhteistyötään monivuotisella sopimuksella.

Yli kymmenen vuoden ajan Tackla Pro on toiminut Pesä Ysien peliasu, verryttely- ja tuulipukujen sekä muiden seura-asusteiden toimittajana. Yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina monivuotisen sopimuksen turvin.

Toiminnanjohtaja Ville Lantta korostaa pitkän yhteistyön lisäksi myös paikallisuuden merkitystä sekä luotettavaa ja nopeaa palvelua, kun asusteita ryhdytään valitsemaan.

Paikallisuus ja joustava asioiden hoito materiaalien sovituksineen Tackla Centerissä Myllymäessä on meille hyvin tärkeää. Myyntipäällikkö Olli-Pekka Laitinen (kuvassa oik.) on hoitanut kumppanuuttamme pitkään, tuntien seuran tarpeet ja seuraväen läpikotaisin, joten yhteistyö on vaivatonta ja saamme aina tarvitsemamme vastaukset pienimpiinkin askarruttaviin kysymyksiin.

Kesän 2020 otteluohjelma julki

Kesän 2020 otteluohjelma julki

Superpesis on julkaissut Naisten Superpesiksen kauden 2020 otteluohjelman. Runkosarjassa Ysit kohtaavat sarjan muut joukkueet kahdesti ja paikallisvastustaja Joensuun Mailan neljä kertaa.

Pesä Ysien kausi alkaa 9.5, jolloin joukkue matkaa sarjanousijan ja paikallisvastustaja Joensuun Mailan vieraaksi. Kotiavaukseen Ysit saavat 13.5 vastaansa Manse PP:n Tampereelta.

Toukokuun lopussa Ysit pelaavat kotiottelunsa niin sanottuna koululaispelinä. 27. toukokuuta Vanhiksella klo 12:30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi Hyvinkään Tahko.

Tulevalla kaudella Ysit tulevat pelaamaan kaikkiaan kolme ns. vierastuplaa. Ensimmäistä kertaa Pesä Ysien 20-vuotisella Superpesistaipaleella joukkue matkaa 10.6 ensin Poriin ja pelaa seuraavana päivänä Raumalla Feraa vastaan. Heinäkuun alussa puolestaan Ysit matkaavat Pohjanmaalle, jossa 1.7 kohdataan ensin Lapuan Virkiä ja seuraavana päivänä Seinäjoen Maila-Jussit.

Kolmas kerta, jolloin pelataan vieraspelejä peräkkäisinä päivinä on hieman erikoisempi. Ysit matkustavat ensin 29.7 Siilinjävelle Superpesikseen nousseen SiiPen vieraaksi ja jatkavat siitä Kempeleelle paikallisen Kirin vieraaksi.

Ysit pelaavat tälläkin kaudella yhden kotiotteluistaan Juvan Sinisellä Laguunilla. 28.6 pelattavassa ottelussa vastaan tulee sarjanousija Siilinjärven Pesis. Tuohon otteluun tullaan järjestämään myös kannattajamatka, mutta siitä lisää hieman lähempänä ajankohtaa.

Sarjajärjestelmä

Runkosarjan jälkeen pelataan pudotuspelit. Pudotuspeleissä kotietu on aina paremmin runkosarjassa sijoittuneella joukkueella.

Puolivälieriin selviävät runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta parein 1-8, 2-7, 3-6 ja 4-5. Puolivälierät pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Välieriin selviävät puolivälierien otteluparien voittajat. Runkosarjassa parhaiten sijoittunut kohtaa heikoiten sijoittuneen ja toisen parin muodostavat kaksi muuta puolivälierien voittajaa. Puolivälierät pelataan paras viidestä – järjestelmällä ja kotietu on runkosarjassa paremmin sijoittuneella.

Pronssiottelussa kohtaavat välieräsarjansa hävinneet joukkueet. Ottelusarja pelataan paras kolmesta – järjestelmällä ja kotietu on runkosarjassa paremmin sijoittuneella.

Loppuotteluissa kohtaavat välierien voittajat. Ottelusarja pelataan paras viidestä – järjestelmällä ja kotietu on runkosarjassa paremmin sijoittuneella.

Runkosarjassa 11. ja 12. sijoittuneet joukkueet pelaavat putoamiskarsinnan paras viidestä -järjestelmällä. Häviäjä putoaa Ykköspesikseen ja voittaja jatkaa superpesiskarsintaan Ykköspesiksen 2. sijoittunutta joukkuetta vastaan. Superpesiskarsinta pelataan paras viidestä -järjestelmällä ja kotietu on Superpesisjoukkueella. Otteluparin voittaja jatkaa Superpesiksessä ja häviäjä putoaa Ykköspesikseen.

Tulevan kauden otteluohjelma kokonaisuudessaan

la 09.05 klo 15:00 Joensuun Maila – Pesä Ysit
ke 13.05 klo 18:00 Pesä Ysit – Manse PP, Tampere
su 17.05 klo 17:00 Mynämäen Vesa – Pesä Ysit
ke 20.05 klo 18:00 Jyväskylän Kirittäret – Pesä Ysit
pe 22.05 klo 18:00 Pesä Ysit – Joensuun Maila
ke 27.05 klo 12:30 Pesä Ysit – Hyvinkään Tahko (Koululaispeli)

ke 03.06 klo 18:00 Pesä Ysit – Kirittäret, Jyväskylä
la 06.06 klo 16:00 Pesä Ysit – Lapuan Virkiä
ke 10.06 klo 18:00 Porin Pesäkarhut – Pesä Ysit
to 11.06 klo 18:00 Rauman Fera – Pesä Ysit
ti 16.06 klo 18:00 Joensuun Maila – Pesä Ysit
ti 23.06 klo 18:00 Pesä Ysit – Seinäjoen Maila-Jussit
su 28.06 klo 15:00 Pesä Ysit – Siilinjärven Pesis (Pelataan Juvalla)

ke 01.07 klo 18:00 Lapuan Virkiä – Pesä Ysit
to 02.07 klo 18:00 Seinäjoen Maila-Jussit – Pesä Ysit
la 11.07 klo 15:00 Pesä Ysit – Mynämäen Vesa
ke 15.07 klo 18:00 Manse PP, Tampere – Pesä Ysit
ti 21.07 klo 18:00 Hyvinkään Tahko – Pesä Ysit
ke 22.07 klo 18:00 Pesä Ysit – Porin Pesäkarhut
ti 28.07 klo 18:00 Siilinjärven Pesis – Pesä Ysit
ke 29.07 klo 18:00 Kempeleen Kiri – Pesä Ysit
pe 31.07 klo 18:00 Pesä Ysit – Kempeleen Kiri

ke 05.08 klo 18:00 Pesä Ysit – Joensuun Maila
la 08.08 klo 15:00 Pesä Ysit – Rauman Fera