Yseille B-tyttöjen Halli-SM alkulohkon järjestysoikeus

Yseille B-tyttöjen Halli-SM alkulohkon järjestysoikeus

B-tyttöjen Halli-SM-turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta talvella 2020. Lopputurnaukseen etenee järjestävän seuran joukkue Pesäkarhut Porista sekä seitsemän parasta muista joukkueista. Lopputurnaus pelataan Porin Karhuhallissa 14.-15.3.2020.

Osallistumisoikeus B-tyttöjen Halli-SM-turnaukseen myönnettiin viime kauden ylemmän jatkosarjan joukkueille sekä kahdelle parhaalle molemmista alemman jatkosarjan lohkoista. Hämeenkyrön Räpsä ja Ylihärmän Pesis-Junkkarit eivät ottaneet paikkaa vastaan. Vapautuneita paikkoja tarjottiin järjestyksessä muille alemman jatkosarjan joukkueille, joista Halli-SM-turnaukseen 2020 osallistuvat Oulun Lippo Juniorit ja Ylihärmän Pesis-Junkkarit.

Pesä Ysit järjestävät Halli-SM alkulohkon D Imatran Ukonniemi-Areenalla 01.03.2020. Kolme muuta joukkuetta alkulohkossa ovat Haminan Palloilijat, Hyvinkään Tahko ja helsinkiläinen Roihu.

Alkuturnaukset pelataan neljässä alkulohkossa yksinkertaisena sarjana. Lopputurnaukseen selviytyvät alkuturnausten kaksi parasta joukkuetta tai lohkovoittajat ja kolme parasta toiseksi sijoittunutta, jos lopputurnauksen järjestäjä ei sijoitu alkuturnauksessaan kahden parhaan joukkoon.

Lohkoissa A, B ja C pelaa seuraavat joukkueet:

Lohko A
Joukkueet: Kajaanin Pallokerho (järjestävä seura), Joensuun Maila, Kempeleen Kiri ja Siilinjärven Pesis

Lohko B
Joukkueet: Seinäjoen Maila-Jussit (järjestävä seura), Lapuan Virkiä, Mailattaret, Vaasa, Oulu Lippo Juniorit

Lohko C
Joukkueet: Fera, Rauma (järjestävä seura), Pesäkarhut, Pori, Vimpelin Veto, Ylihärmän Pesis-Junkkarit

Etsimme ohjaajia Snadipesikseen

Etsimme ohjaajia Snadipesikseen

Pesä Ysit on lisenssimäärissä harraste- ja matalankynnyksen toiminta mukaan laskettuna Suomen neljänneksi suurin pesäpalloseura. Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alue palkitsi seuran syksyllä 2019 vuoden junioriseurana.

Haemme uusia ohjaajia Snadipesis toimintaan.

Snadipesis on 4-5 vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa harjoitellaan monipuolisesti perusmotorisia taitoja, kuten heittämistä, juoksemista, kiinniottamista ja hyppimistä.

Aikaisempi ohjaajatausta ei ole välttämätön, mutta siitä on etua.

Lisätietoja antaa

Ville Lantta
Toiminnanjohtaja
040 529 3011
ville.lantta(at)elisanet.fi

Sääntömääräinen syyskokous 29.11

Sääntömääräinen syyskokous 29.11

Pesä Ysit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 29.11.2019 klo 18.00 Lappeenranta Span tiloissa, osoite Ainonkatu 17. Tervetuloa!

Terveisin
Hallitus

Joensuun Maila Ysien paikallisvastustajaksi

Joensuun Maila Ysien paikallisvastustajaksi

Pesäpalloliiton operatiivinen johtoryhmä on päättänyt naisten Superpesiksen lisäotteluista kaudelle 2020.

Kesällä 2020 naisten Superpesis pelataan kaksinkertaisena sarjana. Jokainen joukkue pelaa myös kaksi lisäottelua paikallisvastustajaa vastaan, joten jokaiselle joukkueelle kertyy 24 ottelua runkosarjassa. Pesä Ysien paikallis- ja lisäotteluiden vastustaja kaudella 2020 on sarjanousija Joensuun Maila.

Kahtena edellisenä kautena Ysien lisäkierrosten vastustajina ovat olleet Hyvinkään Tahko ja Jyväskylän Kirittäret.

Väriä joukkueiden kohtaamisista ei varmasti tule puuttumaan, sillä Ysien viime kauden joukkueesta Joensuuhun siirtyivät syksyn aikana Marianne Roiha, Noora Pasi ja Siiri Pulkkinen.

Tulevan kauden otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

Maksaminen helpottuu Vanhiksella ensi kesänä

Maksaminen helpottuu Vanhiksella ensi kesänä

Tulevalla kaudella Pesä Ysien ottelutapahtumissa Vanhalla Kentällä maksuvälineiden määrää lisätään merkittävästi. Viime vuosina maksuvälineenä on käynyt lipunmyynnin ja kioskin osalta vain käteinen, mutta tulevalla kaudella kaikilla myyntipisteillä otetaan käyttöön myös korttimaksu.

– Panostamme tulevana kautena ottelutapahtumassa asiointiin, sillä maksupäätteitä on korttiostoja varten useampi kappale, niin lipunmyynnissä kuin kioskeissakin. Pelkän käteismaksun käyttäminen tapahtumissa ei ole enää nykypäivää, vaan meidän pitää pystyä antamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolinen tarjonta maksuvaihtoehdoissa, kertoo toiminnanjohtaja Ville Lantta.

Kesällä 2020 pääsylippuja voi ostaa Vanhan kentän lipunmyyntipisteistä myös pankkikortilla ja eri toimijan arvoseteleillä.

Pääsylippuja voi ostaa tulevana kesänä:

– Smartumin kortilla (Liikunta- ja kulttuurisaldo), seteleillä ja mobiilimaksulla
– ePassin mobiililla maksuvälineellä
– EazyBreak liikunta- ja kulttuuriedulla
– Tyky Liikunta- & kulttuuriseteleillä

Lantan mukaan tarve näille uudistuksille lähti asiakkaiden suunnalta. Hän toivoo myös, että maksuvälineiden lisääminen helpottaa ostosten tekemistä Vanhalla kentällä.

– Haluamme palvella jatkossa asiakaskuntaamme paremmin, niin katsojien kuin harrastajienkin osalta. Meille käy tulevana kesänä usean eri toimijan arvosetelit ja sähköiset maksuvälineet. Toivottavasti nämä toimenpiteet lisäävät myös kiinnostustamme ja tuovat mahdollista lisäkauppaa kansallispelin suuntaan.